Sport » Egyéb sport

Szépen fénylő udvarhelyi birkózó ezüstérem

Szenzációs eredményt ért el a Székelyudvarhelyi ISK ifi 1-es szabadfogású birkózócsapata a hazai környezetben megrendezett országos csapatdöntőn.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Birkozas_ifi_1_csapatdonto_2011_nov5
Birkozas_ifi_1_csapatdonto_2011_nov5
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 06., 18:37
0 hozzászólás. 

Hat csapat részvételével – a Resicabányai olimpiai központ, a Vajdahunyadi ISK, a Zilahi ISK-VSK, a Târgoviştei ISK, a Marosvásárhelyi Maros és a Székelyudvarhelyi ISK – kellett volna megrendezzék a sportcsarnokban az ifi 1-es birkózó országos csapatdöntőt. A megmérettetésre azonban a Marosvásárhely és a Târgovişte nem érkezett meg, így négycsapatosra olvadt a mezőny.

Birkozas_ifi_1_csapatdonto_2011_nov5

Fotó: Kakasy Botond

A versenyt a papírformának megfelelően a Resicabánya nyerte. Óriási harcban, 5–3-ra győzték le a házigazda Székelyudvarhelyi ISK-t.
 

Bodrogi Csaba az ISK edzője elmondta: „Örvendek, hogy sikerült megszereznünk a második helyet és nagy csatára késztettük a román válogatottal megegyező Resicabányát. Ha Molnos Sándor is velünk tudott volna lenni, talán megfogtuk volna őket. Őt a Bundesligában szereplő klubja nem engedte el. Az ezüstérem mellett már az is nagy szó, hogy ki tudtuk állítani a csapatot a döntőre, hiszen ez a korosztály nagyon lemorzsolódott. Sokan dolgoznak, illetve egyetemre járnak. Így mi is kénytelenek voltunk két játékossal erősíteni".
 

A Székelyudvarhelyi ISK eredményei: 6–2 a Vajdahunyadi ISK-val, 8–0 a Zilahi ISK-VSK-val. A döntőben: Udvarhely–Resicabánya 3–5.

Birkozas_ifi_1_csapatdonto_2011_nov5

Az ezüstérmes udvarhelyi csapat: Máté János (50 kg), Buksa Róbert (55 kg, Sepsiszentgyörgy), Pál Tibor (55 kg), Katona Zsolt (60 kg), Balázs Zsolt (66 kg), Szabó László (74 kg), Szabó Sándor (85 kg), Boeriu Dragoş (96 kg, Marosvásárhely), Mátyus Lóránd (120 kg). Edzők: Bodrogi Csaba és Katona László.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."