Sport » Egyéb sport

Hallat magáról az udvarhelyi teremhoki

Egyre nagyobb teret hódít Székelyudvarhelyen a floorball. Az elmúlt időszakban a Black 69 együttes Komáromba volt hivatalos egy nemzetközi tornára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Mas
Mas
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 15., 18:10
0 hozzászólás. 

A XIII. Nokia Floorball Kupa elnevezésű nemzetközi tornán négy ország öt csapata mérte össze erejét. Az udvarhelyiek az első meccsen 4–2 arányban nyertek az SzPK Komárom ellen. A győri gárda ellen a Black 69 egy fordulatos meccsen a végjátékban kapott ki csak 5–4-re.

A későbbi kupagyőztes szlovákiai Zahorska Bystrica ellen is csak kiélezett küzdelemben maradtak alul 7–4-re. A tornazáró mérkőzésen az osztrák fővárosból érkező Skorpions Wient 6–4-re verték, míg a végelszámolásnál pedig a negyedikek lettek.

Mas

A tornán mutatott magabiztos, technikás, látványos játék és a rangos helyezés mellett büszkeségre adhat okot az udvarhelyieknek, hogy a torna gólkirálya Bodrogi Zsolt lett, ezzel pedig az All Stars csapatba is bekerült.

A Black 69 csapatának hálóját Mátyás Attila őrizte, Szász Botond, Izsák László és Csáki Gergely alkották a védelmet, a támadósorban Bodrogi Zsolt, Liszkovics József, Magyari Szabolcs és Tamás Előd játszottak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."