Sport » Egyéb sport

Udvarhelyi floorball-sikerek nemzetközi tornán

Két debreceni tornára is hivatalos volt a székelyudvarhelyi Black 69 Floorball az elmúlt hét végén. Szép eredményekkel tértek haza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

florball udvarhely black69
Érmekkel tértek haza az udvarhelyi floorballosok.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. május 29., 16:30
0 hozzászólás. 

A Floorballer.hu által szervezett debreceni tornákon erőn felül teljesített az udvarhelyi együttes: egy ezüst és egy aranyérmet szállítottak haza. A szombati megmérettetésen az OB1-es Debreceni FSE-el, a Miskolci FE-el és a Hevesi FE-el néztek farkasszemet az udvarhelyiek. A döntőnek is beillő első mérkőzésen a Debreceni FSE-el 5-5-ös döntetlennel kezdtek, majd két győzelem következett, csupán a gólaránnyal maradtak le az aranyéremről.

A vasárnapi amatőr tornán öt gárda szerepelt a székelyudvarhelyiek mellett: a Szegedi Tudományegyetem EHÖK SE, a Soproni Ászok FC, az FC Sárospatak, az UPFC Debrecen és a Leopárdok. A székelyudvarhelyiek ezúttal minden találkozójukat megnyerték, így a dobogó legfelső fokára állhattak. A torna gólkirályát és legjobb játékosát egyaránt az udvarhelyiek csapatából választották, előbbit Tamás Előd, utóbbit Magyari Szabolcs érdemelte ki.

A Székelyudvarhelyi Black 69 eredményei, gólszerzői

1. nap: 5–5 a Debreceni FSE-vel (Gál Zsolt 3, Szász Botond 1, Bodrogi Zsolt 1), 5–1 a Miskolci FE-vel (Gál Zsolt, Máté Bence, Tamás Előd, Magyari Szabolcs, Bodrogi Zsolt), 9–4 a Hevesi FE-vel (Bodrogi Zsolt 3, Tamás Előd, Magyari Szabolcs 2-2, Máté Bence 1)

2. nap, csoportmeccsek: 4–1 az UPFC Debrecennel (Gál Zsolt, Máté Bence, Tamás Előd, Magyari Szabolcs), 5–1 a SZTE EHÖK SE Szegeddel (Bodrogi Zsolt 2, Liszkovics József, Gál Zsolt, Magyari Szabolcs), az elődöntőben: 10–0 az FC Sárospatakkal (Gál Zsolt 3, Máté Bence 2, Liszkovics József, Szász Botond, Tamás Előd, Mátyás Attila, Bodrogi Zsolt), a döntőben: 6–4 a SZTE EHÖK SE-vel (Gál Zsolt, Bodrogi Zsolt 2-2, Máté Bence, Tamás Előd ).


címkék: floorball black69

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."