Sport » Foci

Az Eko Papír nyerte a Rákóczi Kupát

Az Eko Papír győzelmével ért véget az ötödik alkalommal megrendezett teremlabdarúgó torna a Rákóczi Centerben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

ekopapir, rakoczi center
A győztes csapat.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 25., 13:17
1 hozzászólás. 

A tornára a Rákóczi Centerbe járó amatőr, szabadidejükben futballozó csapatok nevezhettek be (kivéve a leigazolt játékosokat), összesen tíz együttes vállalta a megmérettetést. A résztvevőket két ötös csoportba sorsolták, mindkét kvintettből két-két csapat jutott az elődöntőkbe.

Az A csoportban az Eko Papír az első meccsén döntetlent játszott, utána sorban három győzelmet aratott (8–0 a Szakszi Drive-val, 6–0 Bögözzel, 3–2 a Szentpáli Radicával), így elsőként lépett tovább, a második Bögöz lett. A B-csoportban bonyolultabb volt a helyzet, végül a volt labdarúgókat (Gál Győző, Botorok János, Hompoth Dezső) is felvonultató Öregfiúk másodikként, míg a Guriga elsőként ment tovább.

Az elődöntőkben két kategorikus győzelem született, Bögöz a Gurigát 3–0-ra verte, az Eko Papír pedig 6–1-re kiütötte az Öregfiúkat. A kisdöntőben vigasztalódhattak az Öregfiúk, 3–3-as döntetlen után büntetőkkel szerezték meg a harmadik helyet.

A döntőben két olyan csapat találkozott, akik a csoportban már összecsaptak, de ezúttal sokkal nehezebb dolga volt az Eko Papírnak, végül 1–0-ás félidő után 3–1-re hozták a meccset a zöldmezesek Gudor Elemér (2) és Péter Levente góljaival.

A torna gólkirálya a bögözi Tófalvi Albert lett tizenegy találattal, a másik két különdíjat a győztes csapatban futballozók kapták: Ilie Andrei a torna legjobb kapusa, míg László Attila (aki az ismert egykori labdarúgók, a László-testvérek rokona) az V. Rákóczi Kupa legjobb játékosa lett.

A győztes csapat névsora (a képen balról jobbra): Katona Zoltán, Gudor Elemér, Lőrincz Barna, Demeter Tamás, Péter Levente, guggolnak: Mátéfi Zsigmond, László Attila, Ilie Andrei, Lőrincz Pál.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ZUZUKA
2013-02-25 19:36:50
Amator banda!!
Mielott lehoztok egy cikket, illene egy hangyanyit informalodni, nem sokat, csak azokata minimalis aprosagokat helyesen leirni, amelyek alap dolgok lennenek egy sport hirnel. Peldaul a neveket es az eredmenyeket. Szoval, a donto elso felideje 0-0 volt, mind a negy gol a masodik felidoben esett, de ami a legszembetunobb volt, az az, hogy Tofalvi lesz az, csak Lajos, nem Albert. Koszi.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."