Sport » Foci

Foci-vb: az esélyesebbek jutottak tovább

Az elődöntők következnek, kedden és szerdán éjszaka dől el, hogy kik jutnak a döntőbe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

hollandok
Így örültek a hollandok a tizenegyespárbaj után
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 07., 09:09
0 hozzászólás. 

Pénteken és szombaton a negyeddöntőket játszották le a brazíliai labdarúgó világbajnokságon, kialakultak az elődöntők párosításai.

Németország Franciaországot 1-0-ra győzte le Hummels fejesgóljával, a találat a meccs elején, a 13. percben esett. Ugyan többször is veszélyeztetett mindkét csapat, egy nem túl magas színvonalú összecsapáson megérdemelten jutottak tovább a németek.

nemetfranciaBrazília először futballozott kitűnően a péntek esti negyeddöntőn, Kolumbiát 2-1-re legyőzte és a négy közé jutott. A csapatkapitány Thiago Silva a 7. percben szöglet után volt eredményes, majd húsz perccel a meccs vége előtt David Luiz szabadrúgásból talált be.

Kolumbia ez után kezdett jól futballozni, de csak szépítenie sikerült, mégpedig 11-esből, amit James Rodriguez értékesített, a kolumbiai csatár hat góllal vezeti a góllövőlistát. A meccsen súlyosan megsérült a brazil Neymar, számára véget ért a világbajnokság.

brazilkolSzombaton Argentína az amerikaiak ellen nagyon jól játszó Belgiummal csapott össze és itt is egyetlen, korán esett gól döntött: Higuaín a 8. percben lőtt gólja volt az egyetlen, így 1-0-al a dél-amerikai csapat lépett az elődöntőbe.

argbelgaAz utolsó negyeddöntőn Hollandia a meglepetéscsapat Costa Ricával játszott, a közép-amerikaiak igen szívósan védekezve nemcsak hosszabbításra, hanem büntetőpárbajra mentették a meccset. A tucatnyi helyzetet kihagyó hollandok a párbajra kapust cseréltek, Tim Krul váltotta Cilessent és a váltás jónak bizonyult, a kapus két tizenegyest is kivédett, Hollandia 4-3-ra győzött és továbbjutott.

timkrulPortálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

Hétfőn szünnap van, kedden és szerdán az elődöntőket játsszák: kedden 23 órától Németország a házigazda Brazíliával, másnap szintén 23 órától Argentína Hollandiával játszik. A bronzmérkőzés szombaton 23 órától lesz, a döntőt vasárnap 22 órától játsszák.

francianemet4A mérkőzések előtt helyszíni tippversenyt tartunk a G. Music Pubban, a pontos eredmény eltalálásával söröket lehet nyerni. A szelvényeket a mérkőzés kezdési időpontja előtt kell kitölteni és leadni. Ugyanakkor az uh.ro-n is zajlik a tippverseny, a megszokott keretek között, nyereményekkel: a Sarki Adidas támogatásával értékes nyereményeket lehet majd nyerni a világbajnokség után, illetve a G. Music Pub jóvoltából egy 50 lejes vásárlási utalványhoz is hozzá lehet majd jutni.

Szurkolj velünk, élvezzük együtt a brazíliai foci vb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."