Sport » Foci

Többen is otthagyták az SzFC-t

Botorok János mellett három domináns játékos is elhagyja a Székelyudvarhelyi FC-t.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc
Botorok János és Demény Norbert, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. február 09., 16:27
0 hozzászólás. 

A 2015-ös év őszétől a harmadosztályban játszó Székelyudvarhelyi FC Botorok János és Szín Ferenc vezetésével a pontvadászat őszi fordulói után a tabella 12. pozíciójában foglal helyet, 13 mérkőzést követően 7 pontot sikerült gyűjteniük. A tavaszi szezont már új edzővel kezdi a csapat, hiszen Botorok János lemondott az SzFC vezetéséről.

„Már a téli szünet előtt beszéltük, hogy ha a játékosállomány szempontjából nem tudunk pozitív irányba mozdulni, akkor én nem folytatom. Aztán jöttek a váratlan események, Rózsa Árpád, Gergely Tibor és Simon Arnold is elment a csapattól. Ekkor döntöttem úgy, hogy lemondok, és ezzel megindítok egy olyan folyamatot, ami jó irányba terelheti a dolgokat. Sikerült pár új játékost hozni, remélem, felrázódik a csapat. Az, amit tavaly csináltunk, nem volt elégséges, ezért is kellett a változás. Nem álltam teljesen félre, segítek, ahol tudok" – indokolta döntését a távozó edző.

A fiatalokra figyelnek

Szín Ferenc továbbra is másodedzői feladatokat lát el az együttesnél, amelynek irányítását ideiglenesen a csapatkapitány Demény Norbert veszi át. „Most az a célunk, hogy az ifjúsági, fiatal játékosoknak játéklehetőséget adjunk, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek. Természetesen az eredmények is fontosak, így a továbbiakban is mindent megteszünk ezért" – mondta az újonnan kinevezett edző.

Nem csupán távozók vannak a csapatnál, hiszen a kerettel együtt edz a csíkszeredai Fodor Tamás, a kolozsvári Mátyás Róbert és a székelyudvarhelyi Miklós Sándor is. A következő felkészülési mérkőzést szerdán játssza a csapat. A műfüves pályán 18 órától a Székelyudvarhelyen edzőtáborozó FK Csíkszeredával játszik, majd szombaton délelőtt a Marosvásárhelyi ASA II. vendége lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."