Sport » Foci

Megnehezítették az éllovas dolgát

Szabadrúgásokkal sikerült otthon tartania a három pontot a bajnokaspiránsnak. Újranézheted az SzFC meccsét.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfcszaszhermany
SzFC-Szászhermány, fotó: az SZFC weboldala/Barabás Ákos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. szeptember 03., 17:16
0 hozzászólás. 

Az éllovas Galaci Oțelul otthonában lépett pályára a Székelyudvarhelyi FC. A feljutásért küzdő Oțelul múlt héten egy 8-0 arányú győzelemmel mutatkozott be a 3. Ligában. Gálhidi György a Sebestyén (Ricardo Filip, 76.) – Szabó, Székely, Tankó, Balázsi, Kicsi, Czimbalmos, Csifó, Modra (Katona, 86.), Urbán (Györgydeák, 77.), Ribarics kezdőt küldte pályára, akik egyenlő ellenfelei voltak a hazaiaknak. A teljes mérkőzést, ide kattintva lehet megtekinteni.

A harmincadik percben megszerezte a vezetést ugyan a galaci együttes, Ribaricsnak percek kellettek csupán az egyenlítéshez. A második játékrészben sem volt nagy a különbség a két csapat között, Ribarics és Modra előtt is adódott lehetőség az udvarhelyieknek, de mindkét helyzet kimaradt, míg a túloldalon Stoian vált nyerőemberré, két szabadrúgást is bevarrt Sebestyén hálójába.

Az Oțelul 3-1-re verte meg az SzFC-t, így továbbra is vezetik a bajnokságot a szintén mindkét mérkőzését megnyerő Sporting Liești előtt. Az SzFC a tizenharmadik helyen áll, egyelőre pont nélkül, szombaton szintén galaci csapattal mérkőznek, a sereghajtó Metalosport érkezik a Sétatéri Stadionba, ők mindkét találkozójukon 8-0 arányú zakót kaptak.

A székely rangadón az FK Csíkszereda 5-0-ra verte a kézdivásárhelyi csapatot, így előbbi a negyedik helyre kapaszkodott fel, utóbbi a tizedik helyre csúszott vissza.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."