Sport » Foci

A végjátékban jött a csoda

Hiába fújt nyilvánvalóan ellenük a játékvezető, ez csak feltüzelte az SzFC játékosait.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

DSCN6313
Györgydeák húzza meg, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 14., 19:48
0 hozzászólás. 

A Galaci Metalosport volt a Székelyudvahelyi FC ellenfele a labdarúgó 3. Liga 23. fordulójában. A Sétatéri Stadionban rendezett találkozóra a Sebestyén – Pál, Panait, Bálint Róbert, Csíki, Bálint Rajmond, Silion, Györgydeák, Antal (Bagoly), Kicsi (Demény), Czimbalmos (Péter) kezdőtizenegyét küldte pályára Vágó Attila.

A mérkőzés elején több hibát is vétett az SzFC, így a vendégek előtt adódott több lehetőség, a szerencsének is köszönhetően egyszer sem tudták eltalálni a kaput. „Spori, szimulált, azt hiszi, színházban van, Latabár Kálmán" – kiáltott Cristian Moldoveanu bírónak Vágó, de a játékvezetőt ez sem hatotta meg és továbbra is nyilvánvalóan fújt a galaciak javára.

Az első kaput eltaláló hazai lövést Kicsi zúdította rá, de a galaci kapus gond nélkül hárított. A negyvenedik percben Silion is megdolgoztatta a hálóőrt, akinek most bravúr kellett a hosszúfelsőbe tartó bomba védéséhez. Kicsi továbbra is remekül játszott, a szélről befelé cselezve teremtett magának lehetőséget, de a lövése kevéssel elkerülte a kaput, így gólnélküli állásnál vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőre Antalt a múlt héten megsérülő Bagoly váltotta. A játékrész elején a galaciak vezettek kontrát, a csatáruk szemtől szemben maradt Sebestyénnel, akinek hatalmas ziccert sikerült bravúrral kivédenie. A hazaiak szépen kidolgozott akciókkal többször is eljutottak a kapuig, először Czimbalmos lövését védte a galaci kapus, majd a múlt héten debütáló Györgydeák nagyszerű emelését Bálint Rajmond fejelte fölé.

A galaciak hiába indították leshelyzetben a társakat, hiába értek kézzel a labdához, a sepsiszentgyörgyi bíró sípja néma maradt, de akárhányszor dobták fel magukat, „lelkiismeretesen" ítélt szabálytalanságot a javukra. A lelátóról hatalmas búgatás fogadta a döntéseit.

A meccs végjátékában jött a csoda. Az SzFC játékosait talán még motiválta is a bíró nyilvánvaló részrehajlása, és egy jó kontratámdás után Panait ívelt be középre remekül Bálint Rajmond elé, aki a hálóba juttatta a játékszert, kiharcolva az 1-0-ás végeredményt és a három pontot.

Az SzFC következő mérkőzését április 22-én, szombaton 17 órától, az Avântul Valea Mărului otthonába látogatnak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."