Sport » Foci

Az utolsó pillanatokban nyert az SzFC

Ilyet még nem láttunk. A partjelzőnek hála, hogy leküldték a két sárgát kapó barcarozsnyói játékost.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

DSCN6332-001
Nehezen, de meglett, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 05., 19:12
0 hozzászólás. 

Vadonatúj szerelésben lépett pályára az SzFC szerda délután a Barcarozsnyói Olimpic Cetate ellen a Sétatéri Stadionban. Vágó Attila a Sebestyén – Pál, Panait, Bálint Róbert, Csíki, Bálint Rajmond, Kicsi, Györgydeák, Silion, Bagoly (Antal), Czimbalmos (Péter) kezdőtizenegyet küldte pályára.

Bár komolyabb lövésig nem jutottak el a vendégek, ők domináltak az első húsz percben, az udvarhelyiek Sebestyénnek és sokszor a szerencsének is köszönhették, hogy megúszták a kritikus periódust kapott gól nélkül.

DSCN6305

Kicsi révén mégis előttük adódott a legnagyobb lehetőség, egy elveszettnek tűnő előreívelést szedett össze, a tizenhatoson belül megcsinálta a lövőcselt is, de a nehéz szögből kapura zúdított lövése a felsőlécen csattant.

A második játékrész több izgalmat hozott, az első helyzet Bálint Rajmond előtt adódott, egy szabadrúgás után került elé a labda, amit centikkel pöckölt a kapu mellé.

A félidő közepén Bagoly kapott egy nagyot és maradt a földön, nem is tudta folytatni a játékot, így Antal érkezett a helyére.

DSCN6328

A 70. percben egy olyan barcarozsnyói játékos kapott sárgalapos figyelmeztetést, akinek már az első játékrészből volt egy, viszont a bírónak ez nem volt feljegyezve. A hazaiak szerencséjére a partjelzőnek igen, így egy hosszasabb egyeztetés után villant a piros, a vendég játékos mehetett zuhanyozni.

Az SzFC játékosai, még ha nem is kitámadva, de végig domináltak, viszont a lehetőségeiket nem tudták gólra váltani. A 87. percben aztán sikerült a vendégek hálójába kotorni a labdát, ám les miatt nem adták meg a gólt.

DSCN6326

Úgy tűnt, hogy az emberelőnyben játszó udvarhelyieknek nem sikerül itthon tartani a három pontot, amikor a hosszabbításban szabadrúgáshoz jutott az SzFC. „Koncentrálj, Silion, ez az utolsó lehetőség!" – kiáltott a partvonal mellől Vágó, a pontrúgást elvégző játékosnak. Silion koncentrált is, nagyszerű beívelését Csíki Dénes fejelte a barcarozsnyóiak kapujába. „Nu se poate, nu se poate!" – mondta társának az egyik vendég játékos.

Csíki gólja 1-0 arányú győzelmet és a három pontot jelentette az SzFC-nek, ezért a közönség felállva tapsolta meg a találatot és a fiúk játékát. Sok idejük nem lesz a pihenésre az udvarhelyieknek, hiszen szombaton 17 órától a Sportul Chișcani otthonában kell helytállniuk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."