Sport » Foci

Előnybe került az Egyesülés

A labdarúgó 3. Liga selejtezőjének első találkozóján a Székelykeresztúri Egyesülés hazai pályán győzte le Brassó megye bajnokát, a Barcarozsnyói Olimpicet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

keresztiur barcarozsnyo 3
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. június 19., 09:42
0 hozzászólás. 

Majdnem teltház előtt rendezték a szombati találkozót, ahová a vendégeket is két busznyi szurkoló kísérte el. Remek hangulat fogadta fogadta a két együttest. Az Egyesülés a Klein – Gagyi, Dézsi, Török Sz., Miklós, Báró, Kovács, Szőcs, Fodor, Vékás, Lázár felállításban kezdte a találkozót, a későbbiekben pályára lépett még Tiboldi, Török A., Molnár és Bokor.

Helyzetek nélkül járt le az első negyedóra. A hazaiak távoli lövésekkel próbálkoztak, de azok vagy célt tévesztettek, vagy könnyedén védte a rozsnyói hálóőr. A vendégek első komoly helyzete a 20. percben jött össze, a távoli lövés a kapufáról pattant ki.

keresztiur barcarozsnyo 1

A 26.-ban Lázár került ziccerbe, hatalmas bombáját azonban bravúrral védte Donose. Két perc múlva a vendégek előnybe kerültek, legjobbjuk, Mariean ment el a védők közt jól, majd Klein mellett kilőtte a jobb alsót.
Nem tört meg a hazai együttes, egyre veszélyesebb támadásokat vezettek, ami a 41. percben érett góllá. Báró tört be a büntetőterületre, majd hét méterről védhetetlen gólt lőtt. Döntetlennel mentek pihenni a csapatok.

keresztiur barcarozsnyo 2

A második félidőre motiváltabban jött ki az Egyesülés, és kilenc percnyi játék után meg is szerezte a vezetést. Báró adott be a bal szélről, Vékás jól vette le a labdát, és okosan gurított el a kapus mellett. A folytatásban egyre idegesebben játszott Brassó megye bajnokcsapata, támadásaikat rendre megakadályozták a hazai védők.
Egy ellentámadás után, a 67. percben jött a harmadik hazai találat. Báró volt az előkészítő, Lázár fejjel a befejező.

keresztiur barcarozsnyo 5

Negyedórával a vége előtt háromra növelhette volna a különbséget Kovács, egy jogosan megítélt büntetőt végezhetett el, ezt azonban védte a rozsnyói kapus.
Voltak még helyzetek mindkét kapu előtt, az utolsó percben villant a piros lap is, amit az egyik vendégjátékos kapott, de az eredmény már nem változott.

keresztiur barcarozsnyo 4

Az Egyesülés bebizonyította, hogy megérdemli a 3. Ligába való kerülést, ahhoz azonban, hogy a következő szezonban ott szerepelhessenek, nemcsak a jövő heti visszavágón kell megtartaniuk a hazai pályán szerzett előnyt. Támogatókra van szükség, hogy egy esetleges feljutást követően ne csak elindulni tudjanak a bajnokságban, hanem azt végig is tudják vinni.

Labdarúgó, 3., Liga, osztályozó, első mérkőzés:

Székelykeresztúri Egyesülés–Barcarozsnyói Olimpic 3–1 (1–1)
Gólszerzők: Báró (41.), Vékás (54.), Lázár (67.), illetve Mariean Nicolae (28.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."