Sport » Foci

Játék nélkül jutott tovább az Egyesülés

Nem jelent meg az ellenfél a kupamérkőzésen, a keresztúriak így a második körbe jutottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

keresztur nagydisznod 3
Felkészülten várták a keresztúriak a találkozót. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. augusztus 10., 17:48
0 hozzászólás. 

Szerdán délután országszerte a 2016/2017-es Román Kupa első fordulóját rendezték. Hargita megye kupagyőztesét, a Székelykeresztúri Egyesülést a Szeben megyei harmadosztályos Nagydisznódi Măgurával sorsolták össze az első körben.

Az ellenfél nem jelent meg a találkozón. A játékvezető kivárta a szabály szerinti várakozási időt, majd a keresztúri csapat pályára vonulása után lefújta az el sem kezdődött találkozót.

keresztur nagydisznod 2

A helyszínen megtudtuk, hogy a Szeben megyei csapat vezetősége jelezte a helyi szervezőknek azt, hogy nem fognak megjelenni a találkozón. Ennek ellenére a keresztúriaknak készülniük kellett a találkozóra, mivel a Román Labdarúgó Szövetségtől nem kaptak hivatalos értesítést arról, hogy a találkozó nem lesz megrendezve.

Előkészítették a pályát, a mérkőzés előtt félórával már kötelezően a helyszínen volt a Villám Önkéntes Tűzoltó Egyesület csapata, valamint a helyi mentőszolgálat. A játékosok is kijöttek melegíteni, a játékvezetői lapot is időben kitöltötték.

Több szurkoló is kilátogatott a stadionba, bízva abban, hogy mégis megjelenik az ellenfél. Habár ez nem történt meg, annak ellenére gazdagabbak lettünk egy jó poénnal, amit a stadionból kifele jövet hallottunk az egyik helyi szurkolótól: „Na, ezen a meccsen nem kellett ma szidjuk a bírókat".

A Székelyudvarhelyi FC ebben az órában idegenben játszik, a Szeben megyei bajnokság harmadik helyén zárt Feleki FC (Avrig) fogadja a kupasorozat első körében.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."