Sport » Foci

Ronaldo rájött, hogy ma velünk játszanak (mémek, videók)

Ma folytatódik a magyar csapat utazása. Mi meg tovább röhögünk a kontinenstornán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

ronci
Ronaldo, forrás: AFP
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 22., 11:45
0 hozzászólás. 

Tegnap a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójából négy mérkőzést rendeztek. Ugyanennyi maradt szerdára is, ráadásul ma Magyarország is pályára lép.

Hét órától a németek az észak-írekkel találkoztak. Tudtuk, ha a Löw alakulata nyer, mi matematikailag is ott vagyunk a legjobb tizenhat között. Bár Nagy Ádámék már ezelőtt is igen menők voltak.

A németek annak ellenére is megszerezték a vezetést, majd a győzelmet, hogy Gundel Takács Gábor szerint Özil akkora luftot rúgott, hogy még percekkel később is huzat volt az észak-ír kapu előtt.

Újra sziporkázott kedvenc kommentátorunk: egy lerántást Gundi csak "lebödedanizásnak" nevezett. A németek győzelmével hamarabb továbbjutottunk, mint Argentína. A lengyelek is nyerték az ukránok elleni találkozójukat, így barátaink is továbbjutottak a nyolcaddöntőbe.

A tíz órától kezdődő mérkőzések a csehek és a törökök, illetve a spanyolok és a horvátok között folytak. A törökök bevonulásával Lyon Isztambullá változott.

Sikerült nyerniük a törököknek, de mivel eddig csak nyelniük sikerült, lehet, hogy kevés lesz a boldogsághoz a kétgólos diadal.

Nekünk a győzelmük ellenére is muszáj Cristiano Ronaldoval foglalkoznunk, hiszen további mémek születtek a csodálatosan elkapott pillanatképéről. Itt is egy összeállítás:

Ha már azt hinnénk, ennyi, jöjjön az egyik kedvencünk, amit a Trollfoci oldalán valaki hozzászólásként tett közé. A képhez a felirat is hozzátartozik, miszerint "Pepe huszonötnél szabálytalankodik, Ronaldo meg rájön, hogy Dzsudzsák lövi a szabadot, aki onnan mindig bevarrja".

roncidzsudzsi

A csoport másik mérkőzésén az egyik potenciális ellenfelünk játszott, hiszen ha csoportharmadikként jutnánk tovább, a D jelű négyes első helyezettjét kapnánk.

Azt hittük, hogy ezek a spanyolok lesznek, de egy kommentáló szerint "nem mertek velünk játszani, átadták a lehetőséget a horvátoknak". Ők ugyanis befűtöttek a hispánoknak, előbb egyenlítettek, majd egy olyan kontrából szerezték meg a második, győzelmet jelentő gólt, amilyen talán még a Csepel biciklin sem volt.

Ma újabb négy találkozó következik. Ronaldo bánatára Portugália hét órától Magyarországgal találkozik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."