Sport » Foci

Fontos győzelmet aratott az SzFC

Morálisan nagyon jól jöhet a csapatnak az itthon maradt három pont a csíkszeredai derbi előtt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfcavantul4
SzFC, fotó: archívum/Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. október 29., 18:08
0 hozzászólás. 

Szombaton fogadta a jó formában lévő Olimpia Râmnicu Sărat csapatát a Székelyudvarhelyi FC. Demény fiai a TamásDemény, Sambu-Niati, Szöllősi, PálBálint Rajmond (Yaya Diaby), Simon, PéterNagy, Dán, Sambake összeállításban léptek pályára a Sétatéri Stadionban.

Az első félidő többnyire a hazaiak jó támadójátékát és a vendégek kapusa Costel Toader brillírozását hozta. Az SzFC több helyzetet is kialakított, de az Olimpia kapusa Dánnal, Naggyal, Deménnyel és Sambakéval szemben vívott párharcát is megnyerte.

A szünet után kicsit felszívta magát a hazai együttes, Sambake volt erőszakos, egy labdaszerzés után tört be a kapu elé, elfektette az ellenfél kapusát majd a hálóba lőtt. Eduard Chivu révén pillanatokkal a gól után egyenlíthettek volna a vendégek, de az Olimpia játékosának lövése a kapufáról vágódott le.

Ezt követően több helyzetet is kialakítottak, előbb a hazaiak, majd a vendégek, de végül az SzFC-nek sikerült eredményesnek lennie. Egy labdaszerzés után Demény ugratta ki nagyszerűen Sambakét, ő pedig meglőtte második találatát, bebiztosítva ezzel a hazai győzelmet.

Az udvarhelyieknek jó hangolás lehet a 2-0 arányban megnyert mérkőzés, hiszen hétvégén a megyei rivális FK Csíkszeredához utazik vendégjátékra. A találkozót pénteken 14 órakor játsszák.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."