Sport » Foci

Még egy meccs, aztán élesben megy minden az SzFC-nél

Legyűrte a negyedosztályú Bardócot is a Gálhidi-gárda, de jövő héten már kemény csata vár a legényekre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfckezdivasrhely
Fotó: SzFC.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 17., 11:15
0 hozzászólás. 

Az FC Székelyudvarhely harmadosztályú labdarúgó csapata újabb felkészülési találkozót játszott szerdán délután, a Gálhidi György által vezetett SzFC-nek a Kovászna megyei bajnokságban játszó Bardóci Prima volt az ellenfele. Az udvarhelyiek 3-0-ra győztek, a gólokat Modra Lehel, Chirlejan Petruț és Katona Arnold szerezték.

Az SZFC legközelebb szombaton játszik, a harmadosztályba frissen feljutott Kézdivásárhelyi KSE otthonában lép pályára – a kézdivásárhelyi csapatot a múlt hét végén idehaza 3-1-re verték meg az udvarhelyiek. A keret alakul, de még nem végleges, több labdarúgó (például az említett Chirlejan) próbajátékon van a klubnál.

A harmadosztályú bajnokság menetrendjét szerdán sorsolták ki, a három székelyföldi csapat, tehát az SzFC, az FK Csíkszereda és Kézdivásárhely az 1-es számú csoportba kerültek, akárcsak tavaly, az ellenfelek nagyrésze ismerős lehet a csapatnak és a szurkolóknak, de olyan csapat is lesz, mint például a nagymúltú, néhány évvel ezelőtt még a bajnokság legfelsőbb osztályát is megnyerő Galaci Oțelul. A csődbe ment együttes Oțelul Suporter Club néven nevezett be a 15 csapatos bajnokságba, az SzFC már a második fordulóban odalátogat, a Hargita megyei rangadó, a Csík-Udvarhely összecsapás a 11. fordulóban lesz a megyeszékhelyen.

A Székelyudvarhelyi FC hazai pályán kezd az első fordulóban: a szombaton, augusztus 26-án 18 órától kezdődő mérkőzésen a feljutásért idén is harcoló Szászhermányi FC lesz az ellenfele.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."