Sport » Foci

Nem marad a dunaszerdahelyi futballcsapatnál László Csaba

Lejárt a szerződése, alig több mint félév után távozik az udvarhelyi futballedző. Marco Rossi lehet az utóda.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

LaszloCsabaDAC
Fotók: Dac.sk
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. június 09., 11:08
0 hozzászólás. 

Nem hosszabbítanak László Csabával a felvidéki csapatnál, ezt közölte a DAC honlapja. Az udvarhelyi származású futballedző 2016 októberében került a DAC-hoz, húsz bajnoki- és két kupamérkőzésen irányította az együttest, amellyel a bajnokságban a hetedik helyen zárt, míg a Szlovák Kupában a negyeddöntőig menetelt. Az edző nagy élményekkel gazdagodhatott a DAC-nál töltött korszakában, hiszen az örök rivális Slovan Bratislavát is legyőzte csapatával. 

 

„Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket Csabának a klubban elvégzett munkájáért. Utólag is jó döntésként értékeljük, hogy Csabára bíztuk az A–csapat vezetését, és úgy gondoljuk, hogy teljesítette a feladatot, mellyel a klubunkhoz érkezett. Csabának sok sikert kívánunk, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő tevékenységében is sikeres lesz" – idézi a csapat honlapja Világi Oszkárt, a klub tulajdonosát, majd megjegyzi, hogy a csapat új edzője minden bizonnyal a Budapest Honvédtól távozó Marco Rossi lesz, aki a Honvéddal óriási meglepetésre megnyerte a magyar bajnokságot.

LaszloCsabaDAC2

László Csaba 2004 januárjában lett a magyar labdarúgó válogatott pályaedzője Lothar Matthauss mellett, majd a Ferencváros vezetőedzője lett. Jelzett év őszén az UEFA-kupa csoportkörébe vezette az együttest. Ezt követően Skóciába szerződött, ahol az év menedzserének választották 2009-ben a Hearts of Midlothian edzőjeként (harmadik helyen végzett a Celtic és a Rangers mögött). Volt a belga Charleroi edzője, de Uganda és Litvánia szövetségi kapitánya is, a DAC előtt az MTK-nál dolgozott. A budapesti klub az őszt a másodosztályban kezdi, ugyanis a bajnokság végén kiesett az NBI-ből.

László Csaba tavaly nyár óta Székelyudvarhely egyik sportnagykövete.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."