Sport » Futsal

Játékos nélkül maradt az SK

Nincs érvényben levő szerződése egyetlen sportolónak sem a teremlabdarúgó 1. Ligát bronzéremmel záró Székelyudvarhely SK-val.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sk, birtalan barna
Folytatnák a munkát a játékosok.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. július 05., 15:47
1 hozzászólás. 

Július 15-én kezdené el a felkészülést a soron következő idényre a Székelyudvarhely SK. Jakab Zoltán, a klub trénere portálunknak elmondta, az elképzelések alapján az elején heti 2-3 foglalkozással, majd augusztustól teljes erőbedobással, felkészülési tornákkal hangolnának a szeptember közepén rajtoló pontvadászatra.

„Jelen állás alapján a játékosok megkapták a klubtól a májusi fizetésüket, tehát nincs semmiféle tartózás feléjük. Mindenkinek lejárt a szerződése. Ezeket fel kellene újítani. Az egyeztetések alapján a csapat nagy része folytatná is a munkát. Én viszont azt mondom, ilyen körülmények közt nem folytatom. Vagy félbe hagyjuk az egészet, vagy új alapokra helyezünk mindent" – nyilatkozta a tréner.

jakab zoltán

A szakembernek elege van abból, hogy nyögvenyelősen, nagy kínok árán tudták fenntartani a tevékenységet. Ennek ellenére is az elmúlt két szezonban mindkétszer felállhattak a dobogóra. Nem titkolja, az élvonalba frissen feljutott Turnu Măgurele már megkereste őt, elfogadható ajánlatot is tettek. „Nem elmenni akarok, Udvarhelyen képzelem el a folytatást" – tette hozzá.

A bajnokságba július 31-ig lehet benevezni. A tervek szerint 10-12 csapatos lenne az élvonal, 6-8 gárdát vonultatna fel a 2. Liga, melynek tagja a Székelyudvarhelyi Infopress SE is.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Vasika
2012-07-05 22:04:11
Ez azért jelzi a hozzáállást..

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."