Sport » Foci

Mihály visszajön, Szabó elmegy az FK-tól

Eközben meg Szőcs Laci gólt lő és gólpasszt ad a válogatottban. A hétvégén elrajtol a bajnokság is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

mihalyzoltan
Mihály (középen) zöld-fehérből ismét kék-sárgába öltözik és megint egy csapatban játszik a kapus Grigoraș-sal. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 19., 10:45
0 hozzászólás. 

Változások történtek az FK Székelyudvarhely futsalcsapatának keretében. Másfél év után újra a csapat játékosa lesz a 36 éves Mihály Zoltán, akit nyárig a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal csapata kölcsönad az udvarhelyi gárdának.

Mint Jakab Zoltán edzőtől megtudtuk, Mihály jelentkezett nála, hogy szívesen visszajönne az FK-hoz, hogy itt fejezze be a karrierjét – a marosvásárhelyi születésű játékos az elmúlt tíz évben Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön futsalozott, többször volt román válogatott is. 2015 nyarán hirtelen távozott Szentgyörgyre, azóta ott játszott.

Az FK csapatától távozik Szabó Zsolt – a sportoló játékával nem volt megelégedve a vezetőség az őszi idényben, így tovább nem számítanak a játékára. A teremlabdarúgó tavaly tavasszal fegyelmi okok miatt került ki az FK keretéből, akkor nyárig kölcsönben a Csíkszeredai Imperial Wet együttesében játszott.

Az FK Székelyudvarhely idei első bajnokija Călărași-on lesz hétfőn, január 23-án 18 órától, a tervek szerint a meccset élőben lehet nézni a Digi Sporton.

Szőcs jól játszott a válogatottban

Barátságos mérkőzést játszott szerdán a román teremlabdarúgó válogatott Törökországgal Călărași-on. Az FK Székelyudvarhelyből két sportoló kapott behívót a meccsen pályára is lépő Robert Lupu szövetségi kapitánytól: Andrei Grigoraș kapus és Szőcs László.

Az első félidőben nem esett gól, a másodikban a törökök kétszer is vezettek, de a hazaiak megfordították az utolsó percekben a meccset, ehhez Szőcs nagyon hozzájárult. A 3-2-re megnyert mérkőzésen Szőcs László a második, egyenlítő gólt szerezte közelről, illetve győztes gólnál gólpasszt adott Mimi Stoicának.

A két csapat ma 17 órától újra megmérkőzik egymással.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."