Sport » Futsal

Az SK-játékosok nevében kértek időt

Jakab Zoltán, az SK edzője elsőre nemet mondott. A teremlabdarúgókra való tekintettel azonban még kivár, aztán dönt a folytatásról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

szekelyudvarhely sk
Hétfőn a futsalosokat hívják beszélgetésre.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. július 19., 16:07
0 hozzászólás. 

Csütörtökön újból összeült a Székelyudvarhely Sport Klub vezetősége és az edző, hogy a csapat jövőjéről tárgyaljon. A fő kérdés az volt, a tréner elfogadja-e a kedden tett ajánlatot. Ennek függvényében folytatták volna a megbeszélést a költségvetés és a játékoskeret kialakításáról.

Jakab Zoltán, az SK edzője portálunknak elmondta: „Volt időm megvizsgálni a lehetőségeket, a jelenlegi helyzet és költségevést is szem előtt tartva első fázisban nemet mondtam. Nem tudom ilyen körülmények közt folytatni a munkát".

Ezzel nem volt vége

A tárgyalások tovább folytatódtak. „Hosszú beszélgetésen vagyunk túl. Mi a sorrendet be akartuk tartani: előbb az edzővel egyeztettünk, aztán következnek a sportolókkal való tárgyalások. Egy igent szerettünk volna hallani Jakab Zoltán részéről, mert mi vele képzeljük el a folytatást" – fejtette ki a Sport Klub alelnöke, Molnár Miklós.

jakab zoltan

A baráti beszélgetés során arra az elhatározásra jutottak, hogy az elmúlt idényt végigharcoló keret tagjainak véleményét is kikérik, meghallgatják óhajukat. „Hétfőre összehívjuk a fiúkat. Jómagam a gyűlés második felében már szóban őket képviseltem. Ez a pár nap már nem oszt, nem szoroz. Megvárom a hétfőt, de aztán tényleg ki kell mondani, hogy mi lesz" – nyilatkozta Jakab.

Nincs B terv

A Sport Klub vezetősége törekszik, hogy továbbra is az elmúlt két idényben a kispadon helyet foglaló edző maradjon. De felmerül az a kérdése is, hogy mi lesz akkor, ha a szakember úgy dönt, nem köt szerződést a csapattal.

„A topmenedzserek azt szokták mondani, hogy mindig van egy B terv. Nekünk nincs. Elsősorban azért, mert mi abban gondolkodunk, hogy Jakab folytatja a munkát" – nyilatkozta az SK alelnöke.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."