Sport » Futsal

Albert az SK edzője, Szőcs László hazatér

Fény derült a Székelyudvarhely Sport Klub trénerének kilétére. Volt már a klubbal bajnok játékosként és vezetőként is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

szocs laszlo, sk
Hazatér az udvarhelyi futsalos.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. augusztus 09., 16:59
0 hozzászólás. 

Körvonalazódik a soron következő bajnoki idényre a Székelyudvarhely Sport Klub szakmai stábja és játékoskerete. Előzően a volt edző, Jakab Zoltán nem kívánta meghosszabbítani a lejáró szerződését. A vezetőség a volt SK-játékost, Albert Istvánt kérte fel a tréneri munkák ellátására, aki kis gondolkodás után igent mondott.

Albert István játékosként és vezetőként – amikor Tóth Károly, valamint Kozma Mihály voltak az edzők – is megízlelhette, milyen országos bajnoknak lenni. „Sokat köszönhetek a klubnak, a felkérés megtiszteltetés volt számomra. Az FC Székelyudvarhelynél jelenleg gyerekcsapatom van, az SK fiókcsapatánál is edzősködtem, de ez most teljesen más lesz" – mondta el portálunknak az új szakember.

albert istvan

„Az elmúlt év két bronzérme kötelez, de nincs rajtunk nyomás. Sok mindentől függ, hogy milyen eredményt tudunk kiharcolni. Úgy gondolom, a bajnokság sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint a tavalyi" – fejtette ki Albert.

Ami a játékoskeretet illeti, Molnár Miklós, az SK alelnöke elmondta, a tavalyi keretből nem folytatja Csoma Ferenc és Mihály Zoltán. Utóbbi úgy döntött, búcsút int a futsalnak. Ami az újonnan érkezetteket illeti: Csíki Dénes, Kovács Ákos és Szőcs László öltenek újból SK-mezt.

Utóbbi pár éves kihagyás után tér vissza Székelyudvarhelyre. „Megköszönöm Kacsó Endrének, a Marosvásárhely edzőjének, volt SK-játékosának a hozzáállását a Szőcs-üggyel kapcsolatosan. Lacikának a szerződése alapján még egy évet a bajnokcsapatnál kellett volna töltenie" – fejtette ki Molnár.

A Sport Klub jövő héten kezdi el a felkészülést a teremlabdarúgó 1. Liga rajtjára.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."