Sport » Futsal

Nem játszott jól, de könnyen nyert az SK

Nem mutatott kitűnő játékot, de behúzta soros bajnokiját a Székelyudvarhely SK. Kevés néző előtt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal, szekelyudvarhely sk, dava deva
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. november 12., 20:33
1 hozzászólás. 

A Dava Déva a kezdési időpontra érkezett meg a sportcsarnokba, így az SK egy bemelegítés nélkül felálló, de szívós csapattal nézett farkasszemet. A hazaiak „Akkor jó, ha futsal!" feliratú, IPSE-pólóban melegített a bajnokira. Albert István a Réti – Szabó, Szőcs, Kovács, Birtalan kezdőötöst küldte be, amit a Miklós, Csíki, Biró, Demény sor váltott öt perc múlva (a második félidőben a kapus Péter, illetve Jakab Tamás és Képíró Róbert is beállt, edzőnk akkor már nem ragaszkodott annyira a kétsoros játékhoz), de a közönségnek 12 percet kellett várnia az első gólra, akkor egy ellentámadás végén Birtalan volt eredményes közelről.

Az alig kétszáz néző (a legtöbb sportkedvelő inkább a tévé előtt maradt, mert a találkozó egy időben volt a kézilabdameccsel) azonban egy perc alatt újabb két gólt láthatott, előbb Szőcs László emelte át a kapuson a labdát, majd Birtalan spiccelt a bal vinklibe. Ezzel nagyjából el is döntötte a találkozót az SK, habár a játékrész végén talált egy gólt a vendégcsapat Ștefan Stoica révén.

futsal, sport klub

A második félidő Szőcs kapufájával kezdődött, majd újabb góljával folytatódott: 8-asunk tíz méterről lőtte ki okosan a bal hosszút, de pár perc múlva az ő labdavesztése után kontrázott a Déva és az akciót Stoica góllal fejezte be.

Leült a meccs kicsit, „Olyan, mintha unnák, úgy fotbaloznak!" – jegyezte meg egy néző. Annyira unalmas azért nem volt, Miklós szép lövése a kapufáról pattant be, Demény gyönyörűen varrta be a buktatásáért megítélt szabadrúgást, Biró pedig többször kapott nyíltszíni tapsot harcos labdatartásért, az utolsó percben Jakab szenzációs lövését pedig hatalmas védéssel tornázta ki a vendégek kapusa.

Maradt a 6-2, Albert István szerint a vendégek kései érkezése is rányomta a bélyegét a találkozó színvonalára. „Megengedhettük magunknak ezzel az ellenféllel a sorok váltását. Fél hatra értek ide, a melegítéskor még nem tudtuk, hogy itt lesznek-e. Ennek is betudható, hogy ma csak ilyen volt a játékunk." – mondta az SK edzője.

A Székelyudvarhely SK idei kiszállásait a Hargita megyei tanács támogatta.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 9. forduló

Székelyudvarhely Sport Klub–Dava Déva 6-2 (3-1)

Gólszerzők: Birtalan (12., 13.), Szőcs (12., 21.), Miklós (28.), Demény (36.), illetve Stoica (19., 25.)



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pannonia
2012-11-14 22:24:56
szerintem az időponttal is baj volt egy kicsit ,jó hogy nem teszik déli 12-re

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."