Sport » Futsal

Nézd vissza az FK galaci meccsét

A csoportelsőségért küzdött meg a két együttes Galacon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

GalatiFK
Galaci United-FK Székelyudvarhely, fotó: Sorin Pană/Galaci United Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. április 25., 14:50
0 hozzászólás. 

Azok után, hogy akárcsak a Galaci United, az FK Székelyudvarhely is legyőzte a Dunărea Călărași csapatát, valószínűvé vált, hogy az előző két csapat küzd meg csoporjuk megnyeréséért a rájátszásban és az idei bajnokság döntőjébe való kerülésért.

A találkozó kiélezett csatát hozott, Szőcs László góljával Jakab Zoltán együttese vezetett a szünetben. A második félidőben ismét Szőcs volt eredményes, amivel megduplázta az FK előnyét és ugyan szépített a galaci alakulat, Mánya és Bíró góljaival már 4-1 arányban mentek a kék-sárgák. A végén azonban jött a feketeleves, előbb két gólra, majd két perccel a lefújás előtt egy gólra jött fel a United. A vérszemet kapó pirosmezesek mindent egy lapra feltéve rohamoztak a hajrában és meg is lett a gyümölcse, másodpercekkel a végső sípszó előtt Cojoc egyenlített. 

A mérkőzést teljes egészében újra lehet nézni a Futsal Romania Facebook oldalnak köszönhetően, a gólokat a következő időpontokban lehet megtalálni: Szőcs (0-1) 8.50, Szőcs (0-2) 1.15.15, Mánya (1-3) 1.27.20, Bíró (1-4), 1.29.50, illetve (1-2) Cireș 1.23.00, Cojoc (2-4, öngól) 1.35.40, Covaci (3-4) 1.40.05, Cojoc (4-4), 1.43.20

A 4-4 arányú végeredmény nem változtat a csoport állásán, a galaciak várják az élről a visszavágókat, az FK-nak két mérkőzése van hátra, május 3-án, csütörtökön a Dunărea Călărași otthonában lépnek pályára, majd a várhatóan sorsdöntő mérkőzést a Városi Sportcsarnokban játsszák május 6-án.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."