Sport » Futsal

SK: Becsületfutsalra nem adnak pontot

Fél órán át állta a sarat a Székelyudvarhely SK a bajnokcsapat ellen. A vendégek nem sokat mutattak, de elvitték a pontokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sk cityus, futsal
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. november 27., 20:27
0 hozzászólás. 

A városi sportcsarnokban mintegy 500 néző előtt a Marosvásárhelyi City'us ellen lépett pályára az őszi idény utolsó játéknapjához tartózó mérkőzésen a Székelyudvarhely Sport Klub. Az előjelek nem voltak túl biztatóak: Miklós és Kovács sérülés miatt nem volt nevezhető.

A hazaiak edzőjének úgy kellett hadba küldenie tanítványait, hogy a Péter – Szabó, Szőcs, Birtalan, Csíki kezdőcsapatnak csak két cseréje volt: Bíró és Demény. Ennek ellenére nem ijedt meg a román teremlabdarúgó-válogatottal megegyező ellenféltől az SK. Az első öt percben amíg az aranyérmesek passzolgattak, addig túloldalt Klein-nak akadt rendre dolga. Szőcs, Csíki, aztán Bíró két alkalommal is megszerezhette volna a vezetést.

Ők nem tették meg, az ellenlábas a semmiből rúgott kettőt Gherman és Ignat révén. Még ez sem törte le a kedvüket az udvarhelyieknek, a pihenőig Csíki pöckölt be egy kipattanót, majd Szőcs egyenlített egyéni akció végén, így 2–2 állt az eredményjelzőn.

A második félidőben sem idegesítette a jóval esélyesebb vendégeket, hogy nem mutatnak semmi nagyot. Csak járatták a labdát, szerencsésen szerezte Ignat a harmadik, majd Gherman a negyedik góljukat.

sk cityus, futsal

Az est találatát azonban Demény jegyezte, a 26. percben egy szögletet követően tízről rúgta a felső léc alá a játékszert. A Sport Klub fáradt, a címvédő Fl. Matei révén bebiztosította a három pontot.

Minden elismerés a fiúké, akik nagy szívvel küzdöttek, nem játszottak alárendelt szerepet, de a végén fejet kellett hajtaniuk egy kamufutsalt bemutató, álsztárokkal teletűzdelt ellenféllel szemben.

A lefújást követően Albert István, az SK edzője portálunknak elmondta: „Kikaptunk, de elégedett vagyok, hogy a fiúk küzdöttek. Akár szorosabb, érdekesebb lett volna, amennyiben az elején kihasználjuk a lehetőségeinket. Rövid volt a kispadunk, 30 percig bírtuk, de ha ezt a küzdeniakarást továbbvisszük, akkor nem lehet problémánk más meccseken".

A Sport Klub legközelebb december közepén, egy a tavaszi idényből előrehozott fordulóban a Iaşit látja vendégül.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 11. forduló:

Székelyudvarhely Sport Klub–Marosvásárhelyi City'us 3–6 (2–2)

Gól: Csíki (18.), Szőcs (20.), Demény (26.), illetve Gherman (10., 26.), Ignat (14., 23.), Fl. Matei (30., 31.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."