Sport » Futsal

Csak döntetlenre futotta az SK erejéből

Habár 3-0-ra is vezetett, egy ponttal kellett beérnie a Székelyudvarhely SK-nak a hétfő délutáni mérkőzésen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

skclujana-01
Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. március 25., 20:25
0 hozzászólás. 

Rövid volt a kispad, illetve a mérkőzés előzményei sem voltak kedvezőek az SK számára, hiszen hétfőn délben még olyan hírek terjedtek, hogy nem áll ki a csapat a ma délutáni bajnokira, mert a játékosok két hónapja nem kaptak fizetést. Végül mégis pályára léptek, ellenfelük a Kolozsvári Clujana volt.

A meglepően kevés néző előtt megkezdett találkozó (a meccs végére is alig háromszázan voltak) egyébként jól indult az SK számára, a Péter – Szabó, Szőcs, Kovács, Biró feállású kezdőötös már a 3. percben vezetést szerzett utóbbi szép akciógóljával, s hat perc múlva Szőcs László is betalált.

Csíki, Birtalan, Képíró, majd a második félidőben a kapus Réti is szóhoz jutott, de a kolozsváriak többet cseréltek, s nem is játszottak rosszul, bár több nagy helyzetet is kihagytak. A 11. percben már 3-0 volt az állás Kovács találatával, de pár perc múlva szépítettek a fehér-feketék.

Az udvarhelyi gárda továbbra is jól játszott, Szőcs lövését a gólvonalról fejelték ki, de a következő pillanatban Csíki Dénes volt eredményes közelről. Igaz, a kezdés után egyből gólt kaptunk, s az eredmény nem változott a pihenőig, 4-2-vel mehettek az öltözőkbe a csapatok.

skclujana-06

Az SK lassabban kezdett a második játékrészben, s négy perc múlva Nicoară értékesített egy kipattanót, társai pedig játszottak a helyzetekkel, ugyanez mondható el az udvarhelyiekről is. Aztán a harmincadikban egy szöglet utáni begyakorolt helyzetet Szőcs lőtt a vendégek kapujába.

Azonban nem sokáig őrizhette előnyét a csapat, mert Câmpean két perc múlva gólt lőtt, majd négy perccel a vége előtt neki sikerült az egyenlítés. Az SK mindent megpróbált, lehozta a kapust, de nem tudta bevinni a győztes találatot.

A lefújás után Albert István, az SK edzője értékelt portálunknak.

„Rengeteg helyzetet kihagytunk, ez párosult egy szellős védekezéssel, s ennek meglett az eredménye. De nem tudok haragudni, mert ismerve az előzményeket, így is szép volt, hogy pályára álltak. Két hónapi fizetésünkkel elmaradtak, és sajnos a gyerekek ebből élnek. Volt egy beszélgetés ma, de aztán a srácok úgy döntöttek, hogy megcsinálják még ezt a meccset. Volt egy határidő, s még március végén is ugyanott tartunk... Szívből-lélekből nyomják, de a háttérdolgok miatt ennyire futotta a mai meccsen."


Teremlabdarúgó 1. Liga. 18, forduló


Székelyudvarhely Sport Klub–Kolozsvári Clujana 5–5 (4–2)

Gólszerzők: Biró Attila (3.), Szőcs László (9., 30.), Kovács Ákos (11.), Csíki Dénes (17.), illetve Țintean (16., 17.), Nicoară (24.), Câmpean (32., 36.)

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."