Sport » Futsal

Mégis lesz megyei csapat a Román Kupában

A román teremlabdarúgó Nemzeti Kupában elindul az Infopress SE csapata is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal-3
futsal-3
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 18., 08:47
7 hozzászólás. 


Mint ahogy azt keddi cikkünkben említettük, a Román Labdarúgó Szövetség anélkül sorsolta ki a kupa párosításait, hogy azt a megyei kirendeltségnek leközölte volna.

Utólagosan kellett kérvényezni, azaz felhívni a figyelmüket, hogy az IPSE is el szeretne/szeretett volna indulni a versengésben. A megyei labdarúgó szövetség elnökének kérésére pozitív válasz érkezett, így az IPSE csatlakozik a megmérettetéshez, így március 17. vagy 18-án hazai pályán léphet pályára.


7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Gima
2010-02-18 11:09:11
Koszonet MLSZ elnokenek a kozbenjarasert ,mar csak azert is ,hoy vegye eszre magat a Federacio is ,ha kiir egy hataridot azt tartsa is be.
g
avatar
klein76
2010-02-18 15:29:03
Ez mind szép és mind jó, de szerintem nem csak az IPSE szeretne részt venni a Románia kupában, hanem más megyei csapat is mint például Keresztúr is részt szeretett volna venni, de hát ez van Keresztúrt sajnos nem kérdezték meg hogy mit akar. Szerintem az úgy lenne helyes hogy mindenki érdekeit képviselje az MLSZ.
avatar
Gima
2010-02-18 16:16:07
Errol Somolyakot kell megkerdezni mert mi jeleztuk reszvetelunk , mind a tavaly is ,hogy szeretnenk jatszani. Nem hiszem ,hogy akarattal kihagytak volna Kereszturt. Ez rosszindulatu megjegyzes, senkinek sem erdeke es eddig se volt kivetel az MLSZ-nel ,hogy a csapat Kereszturi vagy Udvarhelyi.
g
avatar
klein76
2010-02-18 17:02:06
Távol állt tőlem, hogy valakit megsértsek, különösképpen az IPSE együttesét, csak azt akartam kifejteni, hogy az MLSZ el tudta intézni hogy egy csapat induljon, akkor szerintem el tudta volna intézni hogy más csapat is induljon, mivel hogy tudtom szerint Keresztúr is jelezte hogy részt szeretne venni a küzdelemben. Ezúttal is elnézést szeretnék kérni mindazoktól akik úgy érzik hogy megbántottam őket, mert mint mondtam ez távol állt tőlem.
avatar
tazoltan
2010-02-18 20:38:07
Kedves klein76!
A kiírás értelmében minden megyei bajnokságból egy csapat indulhat. A MLSZ képviselője felvette a kapcsolatot mindegyik megyei csapat vezetőségével (Keresztúrral is) és az IPSE-n kivül mindenki határozottan kijelentette, hogy nem akar részt venni a Románia Kupa megyei és további küzdelmein. Kérdezzenek rá a csapat vezetőire. További sportsikereket!
MLSZ
avatar
Gima
2010-02-19 09:08:05
Sziasztok,
oszinten kicsit meglepodtunk mi is mert a tavaly ,megyei szinten 3 meccset jatszodtunk ahoz ,hogy Brasso-val jatszodjunk. Emlekezetes volt mindenkepp a Farkaslaki meccs ahol a vegeredmeny 7-8 volt ,felvaltva hol az egyik hol a masik csapat vezetett.
avatar
muki
2010-02-19 10:06:01
Szevasz Sutus!
Most mar jellentkeztetek vagy nem a kupaba? Jo lett volna jatszani veletek(a bajnoksagon kivul, + egy mecs) mert azok a mecsek eleg izgalmasak szoktak lenni. Csak ha nem beszelsz erthetoen latod felre ertik hogy akarsz nevezni vagy nem! :) De ne idegeskedj jovo heten utkozunk a bajnoksagban! Tovabbi szep napot neked es kellemes ,gol nelkuli hetveget :) !!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."