Sport » Futsal

Félgőzzel, félház előtt nyert az FK

Újabb három pontot gyűjtött az FK Székelyudvarhely, tízet rúgot a Foksányi Progresulnak. Látványos, megtapsolnivaló meccs volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkfoksany2
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. március 09., 23:03
0 hozzászólás. 

Mánya Szabolcs sárgalapos eltiltását töltötte, így az alapsorba Szécsi került a helyére (Klein – Mihály, Szőcs, Szécsi, Szabó volt a kezősor, de minden nevezett játékos pályára lépett, többször egész sorcserét alkalmazott Jakab Zoltán edző-klubelnök), a mindössze két cserejátékossal és két egyfolytában acsargó, veszekedő vezetővel-edzővel érkező vendégek már a második percben a kapujukból vehették ki a labdát, Szőcs mindenkit kicselezett és a kapuba emelt. Az első öt perc végén már hárommal ment az FK, Szécsi góljaival. Gyakorlatilag macska-egér harc folyt a pályán, a második sor (Birtalan, Bíró, Miklós és a hazai közönség előtt is bemutatkozó, az IPSÉtől átigazolt Simon Arnold, később pályára lépett Kovács és a Péter testvérek, Róbert és Mózes is) is sorra alakította ki a helyzeteket. A félidő vége előtt négy perccel Szőcs góljának tapsolhattunk (a félpályáról megindulva egyedül vitte be a labdát a kapuba), de Bíró remek cselsorozata és passza is gyönyörű volt - ebből lőtte Birtalan a félidő utolsó gólját.

fkfoksanyA második játékrészben is tovább folyt az egykapuzás, a vészkapusos taktikát is gyakorolhatták az udvarhelyiek (igaz, két perccel a vége előtt ráfáztak, mert Ungureanu megszerezte a labát és a saját térfeléről a kapunkba rúgta), akik a végső sípszó előtt 16 másodperccel az i-re is feltették a pontot, Szécsi a tizediket is berúgta, így szép kerek számú eredménynek tapsolhatott a közönség. Jól működött a gépezet, de az is jól látható volt, hogy a vasárnap délutáni ellenfél nem tartozik a bajnokság jobb képességű alakulatai közé, az FK, a Déva vagy a City Us kötelezően gurít egy tizest a foksányiaknak.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 17. forduló

FK Székelyudvarhely–Foksányi Progresul 10–2 (5–1)

Gólszerzők: Szőcs (2., 16.), Szécsi (3., 5., 32., 40.), Birtalan (18.), Bíró (24.), Mihály (29.), Kovács (31.), illetve Burcăcel (15. – nagybüntetőből), Ungureanu (38.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."