Sport » Futsal

Kötelező győzelmet aratott az FK

Újabb mérkőzést húzott be az FK Székelyudvarhely, ezúttal a Sportis Târgoviște hajtott fejet a sportcsarnokban. Hétfőn újra megmérkőzik a két csapat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk targoviste-1
Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. március 23., 21:04
0 hozzászólás. 

Mérsékelt érdeklődés volt a sportcsarnokban az FK bajnokiján, fél ház gyűlt össze a meccsre, amit a Klein – Szőcs, Mánya, Mihály, Szécsi kezdőötös jól indított, de az első gólt mégis a vendégek lőtték. Az FK-ban pályára lépett még Réti – Miklós, Simon, Balázsi, Bíró, Kovács, Péter Mózes és Birtalan (Szabó Zsolt eltiltás miatt nem játszott).

Majdnem negyedóra telt el a meccsből, amikor megszületett az első FK-gól, Szőcs kíméletlenül vágta a léc alá a labdát. Betalált Mihály is, az utolsó percben pedig Szőcs száguldott végig a vendégek térfelén, mindenkit kicselezett és átemelte Chivulescun a játékszert.

fk targoviste-4

A helyzetkihasználás a második félidőben is akadozott, de további négy gólt sikerült rúgni (a hatodikat Mánya sarokkal húzta be), az ellenfél pedig két ellentámadást váltott gólra.

Hétfőn 18 órától a két csapat ismét megmérkőzik a sportcsarnokban, a Román Kupában a legjobb négy közé jutás a tét. A bajnokság rangadóját kedden 18 órától játssza a Marosvásárhelyi City'us és a Dévai Autobergamo, a meccset közvetíti a Digi Sport.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 19. forduló

FK Székelyudvarhely–Sportis Târgovişte 7–3 (3–1)

Gólszerzők: Szőcs (13., 20.), Mihály (19.), Szécsi (22.), Mánya (23., 37., 38.), illetve Sacagiu (5.), Cernea (24.), Penescu (33.)


címkék: FK futsal

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."