Sport » Futsal

Öttel verték Szentgyörgyöt

Az udvarhelyi teremlabdarúgó csapatnak hazai pályán is sikerült megverni a szentgyörgyieket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sk_szentgyorgy
sk_szentgyorgy
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 28., 21:40
1 hozzászólás. 


A román teremlabdarúgó bajnokság 18. fordulójában a Székelyudvarhelyi SK hazai pályán fogadta a Sepsiszentgyörgyi FC Sepsi együttesét. Idegenben nehezen tudtak nyerni a mieink, ez hazai pályán egy kicsivel könnyebben ment.

Egyedül Bugală nem vállalta a mérkőzést, rajta kívül mindenki játszott. Nem a megszokott sorokkal próbálkozott Botorok János, furcsa négyesek álltak be a pályára. Az ellenfél három portugál játékosával meg tudta ijeszteni az udvarhelyi közönséget, már az első percben vezetéshez jutott a szentgyörgyi gárda: Rui Alves passzát értékesítette Bujdosó Lóránt a mérkőzés 41. másodpercében. 1-0

sk_szentgyorgy

Erre csak hét perc múlva tudott válaszolni a hazai csapat, Mihály Zoltán sarokrúgásánál nagyszerű ütembe érkezett Szőcs László, és 9 méterről a bal felső sarokba bombázott. 1-1 Elég durván játszottak a háromszékiek, több sárga lappal is színezték a mérkőzést, és már a 12. percben kigyűlt a hat szabálytalanságuk. Ezt viszont nem tudták kihasználni a mieink, szünetig kétszer rúghattak tízméteres büntetőt, de Szőcs László lövését védte Cristiano Costa, Mihály Zoltán pedig kapu fölé rúgott. 1-1-es állásnál mentek pihenni a csapatok.

A második félidő is úgy kezdődött, ahogy az első, hamar vezetést szereztek a vendégek: egy kis kavarodásból Bocz kapura tudott rúgni, de ekkor még az oldalléc mentett, ám a kipattanónál az üresen maradó Rui Alves csak be kellett gurítsa üres kapuba a játékszert.1-2 Utólag kiderült, hogy ez volt a szentgyörgyi gárda utolsó találata.

sk_szentgyorgy1

Mihály Zoltán egyenlített ki a 24. percben, ő Nicușan passzát lőtte nagy erővel a léc alá. 2-2 Szőcs Lóránt keresztlabdájánál Szabó Zsolt érkezett védő nélkül, góljával először vezetett az SK. 3-2 Nagy Zsolt büntetőt harcolt ki, a 29. percben Bocz József állította meg szabálytalanul a félkörön belül – Mihály Zoltán értékesítette a hatméterest. 4-2

Védekezett egész félidő alatt az FC Sepsi, de még háromszor találtak be az udvarhelyiek. A mérkőzés hátramaradt részében ellentámadásokból vették be a vendégek kapuját: előbb Mánya Szabolcs, majd Mihály Zoltán és végül Szőcs Lóránd. 7-2

Idegenben 4-2-re nyert az SK, hazai pályán hárommal többet tudott rúgni.

Botorok János: „Nem játszottunk jól, de az eredmény megvan. Látszik, hogy nem úgy megy a szekér, ahogy kellene, egy keményebb ellenféllel szemben ez a teljesítmény nem lett volna elég.”

Székelyudvarhelyi SK – Sepsiszentgyörgyi FC Sepsi 7-2
Gólszerzők: Szőcs László (8.), Mihály Zoltán (24.), Szabó Zsolt (26., 29, 36., – a másodikat büntetőből), Mánya Szabolcs (33.), Szőcs Lóránd (40.), illetve Bujdosó Lóránt (1.), Rui Alves (22.)

A táblázat állása megtekinthető a sporteredmények kategóriában.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jackfive
2010-03-03 11:15:07
..SK
NE HAGYJUK HOGY MEGSZUNJON A CSAPAT,,,!!! VALAMI MEGOLDAST CSAK KELL TALALNI,,,
A HAZAI FUTSAL EGYIK 'MUZEUMA' VESZNE.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."