Sport » Futsal

Ismét Jakab Zoltán a futsalválogatott kapitánya

A Székelyudvarhely FK klubelnök-edzője vezeti a csapatot a jövő évi Eb-n is. Ha kijutnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

jakab-zoltan
Fotó: Dragoș Asaftei / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 29., 12:00
0 hozzászólás. 

Augusztus elsejétől a 2016. évi szerbiai Európa-bajnokság végéig szól a kedden aláírt szerződése Jakab Zoltánnak, a célkitűzés pedig az Eb-re való kijutás. Megkeresésünkre Jakab elmondta, hogy az ősz folyamán és 2015. elején több felkészítő mérkőzést is játszik a válogatott. Szeptemberben Spanyolországban vendégszerepelnek, decemberben pedig Szerbiát fogadják Déván.

Februárban Törökországgal játszanak felkészítőt Călărași-on - úgy néz ki, hogy ez a város fog otthont adni az egyik selejtezőcsoportnak márciusban, Románia tehát házigazda lesz. A négyes csoportból az első továbbjut, a második pedig pótselejtezőt játszik a 12 csapatos Eb-re.

Jakabnak nem új a szerepkör, hiszen 2003. és 2009. között volt már Románia szövetségi kapitánya, akkor 107 meccsen ült a kispadon, majd utána az ifjúsági válogatottnál is dolgozott 21 meccsen. 2007-ben a felnőtt válogatottal részt vett a portugáliai Európa-bajnokságon is.

Jakab az FK Székelyudvarhelynél továbbra is dolgozni fog – az együttes múlt héten megkezdte a felkészülést a következő idényre, jelenleg napi két edzéssel hangolnak a bajnokságra, de egyelőre nincs kilátás előkészítő mérkőzésekre.

Augusztus 31-én, vagy az azt követő hétfőn Székelyudvarhelyen játsszák a Szuperkupa-döntőt a Marosvásárhelyi City'Us és a Dévai Autobergamo csapatai.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."