Sport » Futsal

Nehezen lendült bele az FK

A három pontot megszerezte az idény első meccsén az FK Székelyudvarhely, de nem ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk iasi078a
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 06., 19:25
0 hozzászólás. 

Idő kell még ahhoz, hogy újból összeszokjon a csapat, a szombat esti, első hazai meccsen legalábbis ezt vélte tudni a néhány száznyi közönség egy része.

Látványos akciókkal indult a korábbi szövetségi kaptány, Nelu Stancea által vezetett Jászvárosi CSMS elleni találkozó, de a Klein – Mihály, Mánya, Szécsi, Szőcs ötös (a meccsen pályára lépett még Péter – Szabó, Biró, Simon, Kovács, Miklós és Balázsi) csak a 12. percben tudta bevenni a vendégek kapuját, akkor Szőcs lódult meg a hatosunktól az alapvonalig, pontos centerezésére Szécsi érkezett jól.

elsogolVolt ezen kívül is néhány jó lehetőség mindkét oldalon (Biró és Mihály egy-egy kapufát is rúgtak), de hibázott is jócskán a két csapat.

A második játékrész sem volt egyszerű, picit olyannak tűnt, hogy még nem jöttek vissza a nyári szünetről a teremlabdarúgók, de Jakab Zoltán edző néhányszor lehordta játékosait. Talán ennek lett meg az eredménye, amikor Mihály szöglete után Szőcs a jobb hosszúba lőtte a labdát, két perc múlva pedig szintén az FK 10-ese lőtt nagy erővel kapura, de Luizon irányt változtatva utat kapott a labda a hálóba.

fk iasi114aNem dőlt hátra ekkor sem az FK, de az utolsó öt percben már minden nevezett játékos lehetőséget kapott. Tízmétereshez is jutottunk, de Mihály lövését Chiriac megfogta, az utolsó előtti percben pedig Pisică húzott el a jobbszélen, és átemelte Péter felett a labdát – a szépítő találatot vastapssal jutalmazta az udvarhelyi közönség.

A kötelező győzelmet hozta az FK, de a mutatott játék nem volt a legtökéletesebb – a következő hetekben remélhetőleg egy egyre javuló formájú FK-t fogunk látni. Jövő héten Kolozsváron, a Clujana ellen játszik a csapat.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 1. forduló

FK Székelyudvarhely – Jászvárosi CSMS 3–1 (1–0)

Gólszerzők: Szécsi (12.), Szőcs (27.), Luiuz (29. – öngól), illetve Pisică (39.)

Sárga lap: Mánya, illetve Pricop, Bușanu



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."