Sport » Futsal

Péntek esti macska-egér játék

Edzésnek illett be a péntek esti, Foksány elleni mérkőzés, az FK már a Déva és a Sepsiszentgyörgy elleni rangadókra hangolt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkfoksany1a
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. október 24., 19:37
0 hozzászólás. 

Az ellenfél komolyságát jelzi, hogy hét mezőnyjátékossal és két kapussal (közülük egyik kapus és az egyik játékos egyáltalán nem lépett pályára) utazott el az udvarhelyi meccsre, ahol ötven másodpercig bírták, Szécsi finom bokamozdulattal mattolta a védelmüket. Jakab Zoltán edző nem a megszokott felállással kezdett, ezúttal a Péter – Mánya, Miklós, Szécsi, Bíró ötös ment a pályára, ezt váltotta a Szőcs, Mihály, Kovács, Simon sor öt perc múlva, majd ebbe a sorba léptek be Szabó és Birtalan. A felállás később változott, a legerősebb sor (Szőcs, Szécsi, Mihály, Mánya) is játszott egyben a meccs folyamán, Klein viszont végig a kispadon volt.

Visszatérve az elejére, Mánya hamar bevágott még kettőt, ment is a játék, de a gólok nem jöttek, egyelőre hiába jegyezte meg egy szurkoló, hogy "Legalább tízig menjünk fel, no!" Három perccel a vége előtt Mányának összejött a klasszikus mesterhármas (egy félidőben, egymás után és mindegyik akcióból), majd ezt még megtoldotta eggyel.

FK FOCSANI5Pihenő után inkább a Szőcs, Szécsi, Mihály, Mánya sor volt a pályán, de a többi játékos is szerepet kapott, sőt egészen belejött a csapat, sorra rúgdosták a gólokat. Az is látszott, hogy az FK már a jövő heti két meccsre gyakorol, főleg akkor, amikor a 35. percben a vészkapusos játékot kezdték játszani. Két gól így is összejött, de hibáztunk is, s a vendégek csapatkapitánya ezt ki is használta, a visszafutó Szőcs már nem érte el a kapunkba guuló labdát. Szőcs egyébként ezen a meccsen sem talált be, remélhetőleg ez a vihar előtti (gól)csend.

Az FK két nagyon nehéz mérkőzés előtt áll: szerdán, október 29-én 17.30-as kezdéssel pótolja Déván az Autobergamo elleni elhalasztott mérkőzését (ezt a Digi Sport is közvetíti), jövő szombaton, a 9. fordulóban pedig Sepsiszentgyörgyön játszik.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 8. forduló:

FK Székelyudvarhely – Foksányi Progresul 14–1 (5–0)

Gólszerzők: Szécsi (1., 24.) , Mánya (2., 5. 17., 18., 37.), Mihály (25., 37.), Kovács (28.), Miklós (29.), Simon (30.), Birtalan (32., 34.), illetve Ungureanu (37.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."