Sport » Futsal

Két udvarhelyivel vág neki a selejtezőnek a futsalválogatott

Edzőtáborozik a jövő heti megmérettetés előtt a román teremlabdarúgó-válogatott, Szőcs és Mánya bekerültek Jakab Zoltán keretébe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

manyaszocsvalogatottban
Ismét bizonythat a válogatottban a két FK-játékos
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 11., 10:22
0 hozzászólás. 

Kedd óta edzőtáborban van a román teremlabdarúgó-válogatott Călărași-on, a csapat a jövő heti Európa-bajnoki selejtezőkre készül. Második kinevezése után az első igazi nagy próbatétel vár Jakab Zoltán szövetségi kapitányra, aki az FK Székelyudvarhely csapatából Szőcs Lászlót és Mánya Szabolcsot hívta be a keretbe.

A jövő évi szerbiai teremlabdarúgó Európa Bajnokság 7. selejtezőcsoportjában nagy küzdelem várható: a csoport toronymagas esélyese Portugália, a második, pótselejtezőt érő helyért várhatóan a házigazda Románia (a selejtezőcsoportnak Călărași ad otthont) és a brazil honosított játékosokkal és szövetségi kapitánnyal rendelkező Kazahsztán fog ádáz csatát vívni, de Grúzia is beleszólhat a csoport végső sorrendjébe.

A selejtező március 18-án, szerdán kezdődik, Románia Kazahsztánnal játszik 18 óra 15 perctől. Másnap ugyanebben az időpontban Grúzia lesz az ellenfél, Portugáliával szombaton, március 21-én este fél nyolctól csap össze az együttes. Vasárnap, március 15-én a válogatott edzőmérkőzést játszik a Galaci United csapatával.

A román teremlabdarúgó válogatott kerete:

Vlad Iancu (Dévai Autobergamo), Petrișor Tonița (Galaci United) – kapusok, Florin Ignat, Robert Lupu, Florin Matei, Cristian Matei (Autobergamo Déva), Dumitru Stoica, Emil Răducu, Csoma Alpár, Gabriel Dobre (Marosvásárhelyi City'us), Szőcs László, Mánya Szabolcs  (FK Székelyudvarhely), Adrian Pânzaru (Sepsi Futsal Sepsiszentgyörgy), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași) – mezőnyjátékosok. Szövetségi kapitány: Jakab Zoltán



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."