Sport » Futsal

Megnézheted az FK egyik legnehezebb meccsét (VIDEÓ)

Nagyon ambíciós együttessel csapott össze a Jakab-legénység, de meglett a három pont. Mányát kiállították az ellenfél fejberúgásáért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkiasi
Foto: fkszekelyudvarhely.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. november 20., 09:29
0 hozzászólás. 

A Nelu Stancea edző által felkészített jászvásári egyetemista csapat mindig kellemetlen ellenfele volt az FK-nak, s bizony ezt ezen a meccsen is bebizonyították – nem sok hiányzott ahhoz, hogy ponttal vagy pontokkal távozzanak Udvarhelyről. Az udvarhelyi csapat a Grigoraș – Bíró, Szécsi, Mánya, Szőcs sorral kezdte a meccset, később játszott még Miklós, Hadnagy, Csala és Máté.

Szécsi ragyogó kapáslövéssel szerzett vezetést, de az ellenfél nem roppant össze, hanem egy szöglet, illetve egy ellentámadás után a vezetést is átvette. Sőt, a második félidő negyedik percében a harmadik gólt is belőtték egy labdavesztés után.

No de innen szép nyerni – tartja a mondás és az FK ennek tett eleget. Előbb Miklós fejelt egyet közelről, majd Szécsi lemásolta az első félidőben kapáslövésből szerzett találatát. Ostromolt az FK elszántan, sajnos a nagy akarásnak áldozata is lett: Mánya nem lesz ott az FK következő találkozóján, mert a 30. percben, 3-3-as állásnál kiállították ellenfele fejberúgásáért – ezt jelenetet a videóban 1.19.15-nél lehet megnézni.

Az emberhátrányt kivédekezte az FK, de még meg kellett nyernie a meccset: Szőcs László bújt ki a védők közül és lőtte ki a bal felsőt, remekbeszabott góljával sikerült átvenni a vezetést és a végéig megőrizni azt. A vendégek vészkapussal támadtak, de szerencsére Grigorașt nem lehetett legyőzni már, így a három pont itthon maradt.

A találkozó teljes egészében visszanézhető a Futsal Romania youtube-csatornán, a gólokat a videóban a következő időpontokban lehet visszanézni.

Szécsi Barna (1-0, 10.30), Miklós Tamás (2-3, 1.12.25), Szécsi Barna (3-3, 1.14.06), Szőcs László (4-3, 1.33.30), illetve Pricop (1-1, 22.53), Șchiopu (1-2, 37.35), Șchiopu (1-3, 1.06.40)

Az FK jövő kedden, november 28.-án 18 órától játszik legközelebb, a Temesvári Informatica otthonában, a temesváriak ma Resicán lépnek pályára. A többi székelyföldi csapatnak nem ment ezen a héten, a Csíkszeredai Imperial Wet hazai pályán 9–1-re kapott ki a bajnok Dévától, a Călărași a Marosvásárhelyi City'us-t verte el 9–3-ra, Galac pedig a Sepsi Futsalt ütötte ki (13–1).

Teremlabdarúgó 1. Liga, 11. forduló

FK SZÉKELYUDVARHELY–JÁSZVÁSÁRI POLI CSM 4–3 (1–2)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Gherman Gabriel (Bukarest) és Bogdan Sorescu (Pitești).

Gólszerzők: Szécsi Barna (4., 28.), Miklós Tamás (27.), Szőcs László (35.), illetve V. Pricop (11.), Șchiopu (16., 24.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."