Sport » Futsal

Elbukta az első elődöntőt az FK

Megérdemelten nyerte a házigazda Dunărea Călărași az elődöntő első meccsét, az FK gólt sem tudott szerezni. Nehéz lesz a döntőbe jutás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

FKcalarasi3
Movileanuék ma jobbak voltak. Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. április 27., 21:28
0 hozzászólás. 

A házigazdák ígéretükhöz híven nagyon akarták a mai győzelmet, s ez össze is jött nekik. Az első félidőben még állta a sarat az FK, több helyzete is volt, de betalálni nem sikerült. A Klein – Mánya, Mihály, Szécsi, Csoma Ferenc ötös, pályára lépett még Biró, Miklós és Simon Arnold – utóbbi hazatért, a bajnokság végéig a csapat rendelkezésére áll.

A második félidőből is lejárt majdnem negyed óra, amikor egy szerencsés góllal vezetéshez jutott az ellenfél, majd meg is duplázta előnyét. Két perc volt még hátra, amikor Jakab a vészkapusos játék mellett döntött, de sajnos ez sem jött be, a hazaiak csapatkapitánya, Șotârcă labdát szerzett és az üres kapunkba lőtt az utolsó percben.

Az FK megnehezítette a dolgát saját magának, kétszer kell legyőzze a Duna-partiakat (akik az alapszakaszban 6-2-re nyertek odahaza, Udvarhelyen 4-3-ra kaptak ki) ahhoz, hogy döntőbe jusson.

Jakab Zoltán klubelnök-edző a találkozó után úgy értékelt portálunknak, hogy gyengébben játszott ma csapata. „Jobban akart az ellenfél, meg is vertek, mi Călărași-on valahogy nem tudunk nyerni. Nem tudtuk érvényesíteni azt a rutint, ami van nekünk, a játékot, amit tudunk."

Teremlabdarúgó 1. Liga, rájátszás, elődöntő, első mérkőzés

Dunărea Călărași – FK Székelyudvarhely 3–0 (0–0)

Gólszerzők: Gabriel Șerban (34.), Ionuț Movileanu (38.), Marian Șotârcă (40.).

A második mérkőzést vasárnap, május 3-án 20 órától játsszák a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. Amennyiben harmadik meccset is játszanak (ehhez az FK meg kell nyerje a vasárnapi találkozót), annak kedden, május 5-én szintén 20 órától ad otthont a sportcsarnok.

A Marosvásárhelyi City'Us – Dévai Autobergamo összecsapás első találkozóját kedden 19 órától játsszák a Maros-parti városban, a meccset nem közvetíti a televízió.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."