Sport » Futsal

Újra Udvarhelyen futsalozik Szőcs Lóránd

Több éves angliai kitérő után tért haza a sportoló, aki csütörtökön aláírta új szerződését.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

szocslori2
Szőcs Lóri (fehérben) többször is megfordult az udvarhelyi csapatokban. Fotó: Kakasy Botond / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. július 17., 10:58
1 hozzászólás. 

A marosvásárhelyi születésű Szőcs Lóránd nem ismeretlen az udvarhelyi sportrajongók számára, hiszen még 2001-ben került a Budvár FC-hez. 2004. és 2006. között pedig a teremlabdarúgócsapat oszlopos tagja volt, 2005-ben bajnoki címet nyert. Megfordult a Marosvásárhelyi Izorep, a Dévai CIP, illetve Sepsiszentgyörgy együttesében is, Udvarhelyen 2011-12-ben játszott ismét, akkor bronzérmet szerzett. Szőcs az utóbbi években Angliában élt, ott is futsalozott a Helvécia és a Reading csapataiban, előbbivel kétszer bajnok is volt. A képen a Reading csapatában az álló sorban a harmadik.

szocslorantreading

Szőcs Lóránd tagja a nagypályás székely válogatottnak is, a megyei bajnokságban és a Román Kupában továbbjutó Székelykeresztúri Egyesülésben is többször pályára lépett.

Szerződését csütörtökön írta alá az FK-val, ugyanezen a napon a csapat többi tagjai is szerződést hosszabbítottak az együttessel. Az egyedüli kivétel Mánya Szabolcs, ő néhány héttel ezelőtt megegyezett a Dévai Autobergamo csapatával és odaszerződött.

fk city 1111-8

Jakab Zoltán vezetőedző arról tájékoztatott, hogy a klub tárgyalásban áll Daniel Rajmonddal, a vásárhelyi futsalos a legutóbbi félévet a kézdivásárhelyi csapatban töltötte. Hétfőtől a Rákóczi centerben ötnapos UEFA B-licences edzőtanfolyam lesz, amit Jakab vezet, ezen huszonöt hazai tréner vesz részt.

Az FK hétfőn kezdi meg a felkészülést az új idényre, ennek menetrendjét augusztus 15-én sorsolják ki. Augusztus 23-án, vasárnap Kolozsváron játszik a Szuperkupáért a bajnok Marosvásárhely és a kupagyőztes Dévai Autobergamo (hivatalos meccsen ekkor fog bemutatkozni Mánya a dévaiaknál), a bajnokság pedig egy hétre rá, augusztus utolsó hétvégéjén rajtol.

A bajnokságban szereplő csapatoknál több változás is volt, a legnagyobb húzás kétségkívül az, hogy Temesvár ismét csapatot indít Informatica néven és ehhez csábította a válogatott Robert Luput, Florin Robert Mateit, Ion Al-Ioanit, a kapus Vlad Iancut, de megszerezték Galactól a szerb Jovanovičot is. Déva Mánya Szabolcs megszerzése mellett megtartotta a kupadöntőn kitűnően szereplő Obadă-t, Cristian Mateit, illetve Szentgyörgyről Andrei Grigoraşt és Adrian Pânzariu-t, illetve egy moldovai futsalost, Sergiu Tacotot is. A szentgyörgyi együttestől távozott Cornel Țicalo is, ő a Kézdivásárhelyi KSE sportolója lett.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Andor
2015-07-22 11:25:42
Meg 1 merkozest jatszott az Egyesulesnel,Szentabrahamtol van kolcsonbe.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."