Sport » Futsal

Nőtt az FK költségvetése, erősebb bajnokságban állna helyt a csapat

Tíz százalékos költségvetés-növekedéssel vág neki az új idénynek a teremlabdarúgó-együttes. Várhatóan 14 csapatos lesz a bajnokság.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fksajtajekoztato1
Bizakodó az FK vezetősége
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. augusztus 06., 15:05
0 hozzászólás. 

Az augusztus 19-i sorsoláson, illetve a fegyelmi bizottság döntésének megfellebbezésén sok múlik, de úgy tűnik, hogy Szőcs Lóránd biztosan, a vásárhelyi Dániel Rajmond és a szovátai Silion Petru is valószínűleg az FK játékosa lesz. A klub vezetőedző-elnöke és alelnöke, Jakab Zoltán és Godra Zsolt arról tájékoztattak, hogy az FK tavalyi, 600 ezer lejes költségvetése várhatóan mintegy tíz százalékkal nőni fog.

Tavaly a költségvetés egyharmadát biztosította a helyi önkormányzat, kétharmadot összesen 49 vállalkozás adta a csapatnak. Idén a szemétszállítással foglalkozó RDE Hargitával bővül a főtámogatók köre – hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón.

A bajnokság erősödik, hiszen nagy játékosmozgás volt a csapatoknál, az FK-tól távozott Mánya Szabolcs és Mihály Zoltán, a korábban említetteken kívül a csapattal edz négy ifjúsági játékos, Boda Krisztián, Gálfi Artúr, Hadnagy István és Tifán Tamás. A tavalyi csapatból Kovács Ákos helyzete egyelőre bizonytalan, Simon Arnold a nagypályás SzFC-t részesíti előnyben, Péter Levente Angliába ment dolgozni, Birtalan Barnával nem hosszabbított a klub. A csapat napi egy, hosszabb edzéssel készül a valószínűleg augusztus utolsó hétvégéjén kezdődő bajnokságra.

„Az elején a könnyebb csapatokkal kellene kezdeni és utána fokozatosan megismerni az ellenfeleket" - vélte Jakab Zoltán, hozzátéve, hogy augusztus 15-16-án Déván játszanak felkészülési tornát, a házigazdákon kívül Berettyóújfalu és a román bajnokság egyik újonca, a Concordia Chiajna lesz még ott. Terveznek egy hazai tornát is, ezen a bajnok Marosvásárhely, Kézdivásárhely és Sepsiszentgyörgy vennének részt. Az első Ligás teremlabdarúgó bajnokság idén 14 csapattal rajtol, így több mérkőzés lesz az idényben, mint tavaly.

A klub hamarosan elkezdi árulni a bérleteket, ezek egységesen 130 lejbe kerülnek és minden hazai meccsre érvényesek lesznek, a Petőfi utcai Aktakukac üzletben vagy a 0744632654-es telefonszámon lehet megrendelni. Az egyszeri belépők ára változott, a tavalyi egységes öt lejről 9 (felnőtt) és 6 lejre (diák, nyugdíjas) növekednek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."