Sport » Futsal

Harmadik lett az FK a dévai tornán

Első meccsét elveszítette, de a helyosztón győzedelmeskedett az FK Székelyudvarhely, a Dacica Kupát Berettyóújfalu nyerte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

devadacicafoto
Szabó Zsolt (13-as mezben) két meccsen négy gólt szerzett
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. augusztus 16., 14:19
0 hozzászólás. 

A hétvégi torna első meccsén háromgólos vereséget szenvedett az FK a berettyóújfalusi csapattól, Jakab Zoltán a Klein – Szécsi, Csoma Ferenc, Biró, Szőcs László kezdőötöst küldte pályára, de a keret összes játékosa lehetőséget kapott a betegséggel küzdő Szőcs Lórántot és a kapus Péter Róbertet kivéve. A szovátai Silion Petru alá is írta szerződését az FK-val, ez volt az első mérkőzése a csapatban. Az ellenfél egyértelműen jobb volt, az udvarhelyi Gál István alapember ebben az együttesben. Az FK góljait Szabó Zsolt (2) és Biró Attila szerezték, a meccset 3-1-es félidő után 6-3-ra a magyarországiak nyerték. A torna második meccsén a házigazda dévaiak 5-0-ra nyertek a marosvásárhelyi és bukaresti fiatalokból álló Concordia Chiajna ellen.

A kisdöntőt hozta az FK, 3-1-es félidő után 7-6-ra győzött, így a torna harmadik helyét szerezte meg, az udvarhelyi gólokat Szabó (2), Biró, Szécsi, Szőcs László, Csoma Ferenc és Miklós Tamás szerezték. A torna döntőjét Berettyóújfalu büntetőkkel 7-5-re (a rendes játékidőben 5-5 volt az eredmény) nyerte a házigazdák ellen, Gál a vendégek ötödik gólját rúgta.

„Hasznos felkészülési torna volt, amin érződött, hogy ezek az első edzőmérkőzései a csapatunknak, sokat cseréltük, keressük azokat a felállásokat, amik eredményesek lehetnek" - értékelt portálunknak Jakab Zoltán.

Az FK Székelyudvarhely a hét végén egy hazai felkészülési tornát is játszik: pénteken, augusztus 21-én 18 órától a sportcsarnokban a bajnok Marosvásárhely Sepsiszentgyörggyel, 20 órától az FK a másodosztályú Csíkszeredával mérkőzik. Másnap 10 órától a kisdöntőt, 12-től a finálét rendezik. A román bajnokság menetrendjét augusztus 18-án állítják össze.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."