Sport » Futsal

Második helyen végzett a Floorbulls

Dunaújvárosi amatőr kupán indult az udvarhelyi floorball csapat. Nem csak előkelő helyen végeztek a srácok, de a torna legjobbját is ők adták.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fbulls kikep
Floorbulls
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. szeptember 22., 14:39
0 hozzászólás. 

Hétvégén Dunaújvárosban játszották a Floorballer.hu Amatőr Kupa Sorozat 2015/2016-os évadnak egyik fordulóját a Magyar Floorball Szakszövetséggel közös szervezésben.

„Ismét több, mint 80 sportolót mozgattunk meg Dunaújvárosban, a Campus Arénában. Nyolc csapatot láttunk vendégül, akik először két négyes csoportban játszottak körmérkőzést" – olvasható a floorballer.hu-n.

A székelyudvarhelyi együttes csoportjában fölényes győzelmeket aratva lett csoportelső, így biztosították helyüket az eldöntőbe.

„Az elődöntők során a Floorbulls és a Lizards is kapott gól nélkül jutott a döntőbe. A bronzmérkőzésen nagy csatában végül a WS-Dombóvár 2:1-re nyert a MEISE - PHOENIX kooprodukciója ellenében. A döntőn némi meglepetésre a Lizards Old School 4:1-re győzött a Floorbulls gárdája ellen. A torna legjobb kapusának Heitz Gergőt (MEISE - PHOENIX) választottuk, a legjobb játékosnak Bak Ferencet (Floorbulls), amíg a legtöbb pontot Kiss Zoltán szerezte Lizards OLD School csapatából" - olvasható a floorballer.hu beszámolójában.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."