Sport » Futsal

Hozta a kötelezőt az FK, legyőzte az újoncot

Habár a vendégcsapat egy góllal ráijesztett az FK-ra, az ezüstérmes fordított és magabiztosan vágta zsebre a három pontot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkchiajna1
Fotók: Pál Árpád
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. október 11., 20:48
0 hozzászólás. 

Alig félház volt kíváncsi a sportcsarnokban vasárnap este fél héttől rendezett bajnokira, de a kisszámú közönség is meglepődött, amikor a második percben a fiatal futsalosokból álló, újonc vendégcsapat vezetést szerzett.

fkchiajna3A romániai futsalban pár éve még nagyon fontos személyiségnek számító Jean Cosac együttese azonban alig két percig vezetett, Szécsi egyenlítő gólja után elkapta a fonalat az FK és elsősorban Szőcs Lászlónak köszönhetően a szünetben kétgólos előnnyel mehetett pihenni.

fkchiajna2A vendégek nem adták olcsón a bőrüket, néha látványos játékkal rukkoltak elő, szép találatokat szereztek. Ezen a meccsen azonban az FK diktálta az iramot, végül ötgólos győzelmet aratott Jakab Zoltán együttese, ám a héten újabb komoly próbatétel előtt áll az együttes: pénteken, október 16-án 17 órától a Marosvásárhelyi City'us otthonában vendégeskedik a csapat. A bajnok szintén vasárnap 13-4-re nyert Kolozsváron, a Dévai Autobergamo pedig kiütötte Sepsiszentgyörgyöt, a meccs 10-0-ra végződött.

Vasárnap felkerült a kézdivásárhelyi csapat Facebook-oldalára a múltheti KSE-FK találkozó, ezt teljes egészében meg lehet tekinteni.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló

FK Székelyudvarhely–Concordia Chiajna 9–4 (5–3)

Gólszerzők: Szécsi (4.), Szőcs László (7., 17., 23., 31.), Szőcs Lóránt (7.), Biró (16.), Csoma Ferenc (24.), Miklós (27.), illetve Petcu (2.), Constantin (11., 17., 28.)

FK: Péter Róbert – Szabó, Szécsi, Szőcs László, Csoma Ferenc. Csere: Klein – Szőcs Lóránt, Biró, Kovács, Miklós, Kedei, Gálfi. Edző: Jakab Zoltán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."