Sport » Futsal

Visszatér Szőcs László és Mánya Szabolcs az FK-hoz

Hazatérnek a csapat erősségei, illetve új kapust is igazolt az együttes. 2018-ra már a bajnokság megnyerése lesz a célkitűzés.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Szőcs a vásárhelyi kitérő és bajnoki cím után újra kék-sárgába öltözik. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. július 07., 11:01
2 hozzászólás. 

A tavalyi szezont katasztrofális eredménnyel záró FK Székelyudvarhely új kerete kedden, július 12-én 15 órára gyűl össze a Rákóczi Centerbe, ahol ugyan lesz egy kis focizás, de az igazi felkészülés egy hét múlva, július 18-án kezdődik. Hat hét alatt készül fel a futsalcsapat a bajnokságra, ami szeptember 4-én kezdődik – ezalatt magyarországi edzőtáborba is megy az együttes, ahol elsőosztályú magyar futsalcsapatokkal is játszik felkészülési meccseket.

Godra Zsolt klubelnöktől megtudtuk, hogy az együtteshez visszatér a tavaly fegyelmi okok miatt elküldött Szőcs László, akivel új, két éves szerződést kötöttek. Szintén az FK tagja lesz az elmúlt idényt Déván töltő Mánya Szabolcs, aki ugyancsak két évre írt alá.

A Jakab Zoltán edző által irányított futsalcsapat kapusposzton is erősít, leigazolta a brassói, de az utóbbi években a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsalnál védő Andrei Grigorașt – a hálóőr a válogatottban is többször megfordult. A futsalrajongók emlékezhetnek például a tavaly októberi FK-Sepsi meccsre, amikor a kitűnően védő kapus az FK vitorlájából fogta ki a szelet. 

Szabó Zsolttal, a Csíkszeredai Imperial Wet játékosával szintén tárgyalni fognak, az ezüstérmes U19-es csapatból pedig négy játékos kerül a felnőttek keretébe.

Az FK-ban a tavaly pályára lépett játékosok közül információink szerint abbahagyja a játékot Csoma Ferenc és Péter Róbert. Klein Lászlóval olyan megállapodást kötött a klub, hogy másod- illetve kapusedző lesz, de ha a szükség úgy kívánja, akkor védeni is fog. A csapat második számú kapusa az ifjúsági Bálint Szabolcs lesz.

Godra Zsolt szerint az FK célkitűzése a 2016-17-es idényben az első négybe kerülés lesz, az azt követő idényben már a bajnokság megnyerésére hajt majd az együttes.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
futsal
2016-07-07 20:06:27
Andrei Grigoraș, nem Adrian
avatar
zkatona
2016-07-08 10:30:00
Köszönjük, javítva!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."