Sport » Futsal

Elveszítette a dévai rangadót az FK

Nagy csata volt, de a végén nem termett babér az udvarhelyi csapatnak, Déva jobbnak bizonyult.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fotó: hunedoarasport.ro
fotó: hunedoarasport.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. szeptember 26., 18:48
0 hozzászólás. 

Már az első percben hátrányba került az FK a dévai sportcsarnokban, ahová a megszokottnál kicsit többen látogattak ki, hiszen az udvarhelyiek elleni meccs azért még komoly rangadónak számít, s nem mellesleg az FK egyik legjobbja, Mánya egy évet náluk játszott.Mányát távozása után hamar pótolták, sőt másokat is megszerzett a Hunyad megyei együttes, például Vlad Iancu kapust Temesvárról, illetve Paulo Ferreirát Marosvásárhelyről.

Kezdésnek Bíró, Mánya, Szécsi és Szőcs László volt a mezőnyben. Ricardinho lövése kapott utat a lábak között a hálóba, de még fél perc sem futott le a meccsből.

autobergamfk3

Az ezt követő percekben sem állt le a dévai csapat, s bizony Grigoraș többször is óriásit védett. Folyamatosan rohamozott az Autobergamo, az FK pedig hőseiesen állta a sarat, illetve néhányszor ellentámadást vezethetett –  Mánya és Szécsi helyzetbe is került így, de nem sikerült az egyenlítés.

A második játékrészben ugyanez folytatódott, mindkét helyen megvoltak a lehetőségek, de mindig sikerült egy védőnek tisztázni, vagy a kapusnak hárítani. Aztán a 31. percben egy lökés után labdát szereztek a dévaiak és ezt a helyzetüket kihasználták, Obadă berúgta, kettő volt oda.

autobergamfk

Mezőnyjátékosra cserélte a kapust az FK, de négy perccel a vége előtt sajnos ez is a házigazdáknak kedvezett, az elcsípett labdát az üres kapuba lőtték, így eldőlni látszott a meccs. Egy kezezésért megítélt büntetőt Szécsi értékesített, ezzel 3-1 volt, de az utolsó percekben még két gólt kapott az FK, így négygólos lett a vereség.

Az FK következő találkozója egy hét múlva, október 3-án, hétfőn 18 órától lesz a sportcsarnokban a Dunărea Călărași ellen.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 4. forduló

Dévai Autobergamo – FK Székelyudvarhely 5–1 (1–0)

Gólszerzők: Ricardinho (1.), Obadă (31., 36., 40.), Cristian Matei (40.), illetve Szécsi (38. – nagybüntetőből)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."