Sport » Futsal

Küzdelmes meccset játszott az FK

Másodjára küldhettünk volna pont nélkül haza temesvári csapatot a héten, de nem minden úgy alakult, ahogy szerettük volna.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkiasi1
Szőcs László, fotó: archívum/Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. október 28., 20:24
0 hozzászólás. 

A teremlabdarúgó 1. Liga kilencedik fordulójában a Temesvári Informaticát fogadta az FK Székelyudvarhely a városi sportcsarnokban. Jakab Zoltán együttese Grigoraș - Szőcs László, Mánya, Bíró, Szécsi összeállításban lépett pályára a tabellán három ponttal mögöttünk álló vendégek ellen.

Az első tíz percben az Informatica bizonyult veszélyesebbnek, kétszer is megtornáztatták az FK hálóőrét. Tovább bonyolódott a helyzete a hazaiaknak a 14. percben, ugyanis Mánya arcon könyökölte az ellenlábas egyik játékosát, ezért pirossal küldték le a pályáról. Egy perccel később jött a feketeleves, amikor a nagy csatákat látott Lupu a vezetést is megszerezte a temesváriaknak.

Szerencsénkre nem kellett sokat várnunk az egyenlítő találatra sem, Szőcs László eresztett meg egy lövést, ami a lábak között utat talált a hálóba. Bíró előtt az előny megszerzésére is adódott egy lehetőség a félidő végén, de lövése a lécet találta el, így döntetlen állásnál vonultak le a csapatok a szünetre.

A második játékrészt ott folytatta az FK, ahol az elsőt abbahagyta. Szőcs László indult el befelé a 22. percben, és mivel a védők kimozdultak rá, Bíró üresen maradt középen, Szőcs átadását csak be kellett pöccintenie. Ezúttal nem hibázott. A csapatok helyzetet helyzet után alakítottak ki, először Grigónak kellett bravúrral hárítania, majd Szécsi ejtését a temesvári védők a gólvonalról piszkálták ki.

Még volt egy kapufája a vendégeknek, de attól eltekintve már-már úgy tűnt, markunkban van a három pont, aztán a 36. percben Oliveira távoli lövése beakadt, ezzel egyenlített az Informatica. Hajtott ugyan mindkét együttes az utolsó percekben is, maradt a 2-2 arányú végeredmény, egy pontot sikerült itthon tartania az FK-nak.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló

FK Székelyudvarhely – Temesvári Informatica 2–2 (1–1)

Gólszerzők: Szőcs László (17.), Bíró (22.), illetve Lupu (15.), Oliveira (36.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."