Sport » Futsal

Katasztrofális első félidő után hozta a meccset az FK a sereghajtó ellen

Nem hittünk a szemünknek, annyi helyzet kimaradt, de a második játékrészben sima győzelmet aratott a futsalcsapat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkkezdi1
Fotó: FKSzekelyudvarhely.ro / Páll Árpád
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. november 13., 22:25
0 hozzászólás. 

Az egykor spanyol edzővel és játékosokkal villogó Kézdivásárhelyi SE nagyon legatyásodott erre az idényre, kizárólag saját nevelésű futsalosokkal érkezett a vasárnap esti udvarhelyi meccsre, a játékosból edzővé vált Gazda József egy kapust és nyolc mezőnyjátékost irányíthatott.

Az FK közönsége a marosvásárhelyi szép győzelem után jogosan számított arra, hogy gálázni fog a hazai csapat és csak az lesz a tét, hogy tíz alatt vagy fölött rúgnak Szécsiék. Erre viszont nagyon rácáfolt az első félidő, hiszen a vendégek egygólos előnnyel mehettek pihenni úgy, hogy az FK tucatnyi helyzetet hagyott ki – köztük két olyant is, hogy a kapussal szemben fölé vagy mellé lőttek a kék-sárgák.

A vezető gólt Silion szerezte, de a háromszékiek előbb Csulak, majd Gazda Tamás révén lőttek gólt Kleinnek, aki negyven évesen is bemutatott néhány bravúrt. A játékrész végén Silion egy kisbüntetőt is kihagyott, a vendégeket kivéve mindenki ideges volt a sportcsarnokban.

Szünet után aztán visszaállt a világ rendje, Szőcs László hamar kiegyenlített – ám Kézdivásárhely még mindig bírta az iramot, ismét Gazda juttatta előnyhöz őket. Innentől kezdve viszont beindult az FK-henger, az egyre jobban fáradó KSE pedig nem bírta az iramot. 

A 30. percben, 5-3-as állásnál Silion a második sárgáját kapta, így kiállították, de társai emberhátrányban is gólt szereztek. A vendégek kapusa sem volt már annyira jó, mint az első félidőben, hiszen Szabó beadását bevédte, ezt öngólnak könyvelték el a játékvezetők.

8-3-nál a fiatalabb játékosok, Gálfi, Hadnagy, valamint a kapus Bálint Tamás is beálltak, de gól már nem esett, megvan az újabb három pontja az FK-nak.

Kéthetes szünet következik az FK számára, ugyanis a következő fordulóban áll a csapat – november 27-én az a Galaci United jön Udvarhelyre, amely némi meglepetésre hazai pályán 4-3-ra kikapott a Marosvásárhelyi City'us-tól.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 11. forduló

FK Székelyudvarhely–Kézdivásárhelyi SE 8–3 (1–2)

Székelyudvarhelyi sportcsarnok, 800 néző.

Gólszerzők: Silion (8.), Szőcs László (21.), Miklós (23.), Szécsi (24., 26., 35.), Buhduc (30. - öngól), Szőcs Lóránd (36.), illetve Csulak (12.), Gazda Tamás (15., 23.)

FK: Klein – Biró, Miklós, Szécsi, Szőcs László. Csere: Bálint – Silion, Szőcs Lóránd, Kedei, Szabó, Gálfi, Hadnagy. Edző: Jakab Zoltán.

KSE: Buhduc – Csulak, Cășuneanu, Gazda Tamás, Gáll. Csere: Bukur, Albu, Oláh, Fazakas. Edző: Gazda József.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."