Sport » Futsal

Udvarhelyi futsal-lecke Csíkban

Nagyon elverte Csíkszeredában az Imperial Wetet az FK, így ott van a legjobb nyolc között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

csikszeredafk3
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. február 05., 17:54
0 hozzászólás. 

Sokan átmentek a csíki sportcsarnokba a vasárnap délutáni kupameccsre és nem bánták meg: az FK valóságos futsalbemutatót tartott a másodosztályú csíkszeredai csapatnak. A Román Kupában a legjobb nyolc között van az udvarhelyi csapat.

csikszeredafk2

A gólok sorát Mánya Szabolcs nyitotta egy szöglet utáni távoli lövéssel, majd Szőcs László folytatta egy szépségdíjas találattal, a félidőig négyig jutott az FK. A hazaiak – akiknek soraiban ott volt két korábbi FK-játékos, Birtalan Barna és Szabó Zsolt is – több helyzetig is eljutottak, de előbb Grigoraș, majd a félidő derekán beállt Klein rendre hárították ezeket.

A majdnem teljesen megtelt csíki sportcsarnok közönsége előtt iramos, jó meccset játszott a két csapat, a tíz gólon kívül még legalább egy tucat helyzet maradt ki mindkét oldalon, három-három kapufát is lőttek a csapatok, azelső félidő végén Bíró Zsolt kivédte Mánya tízméteresét.

csiskzeredafk1

A második félidőben is ott folytatta az FK, ahol abbahagyta, 7-0-nál pedig a szépítés végre összejött az Imperialnak Tankó révén. Az utolsó percekben a Hadnagy, Gálfi, Boda, Tifán négyes is lehetőséget kapott, majd a vészkapusos játékot is gyakorolta az FK, Mánya vészkapsuként szerezte az utolsó gólt. 

A meccset élőben közvetítette a Futsal Romania youtube-csatorna, ezen a linken újranézhető. Az FK következő meccse már bajnoki lesz, vasárnap, február 12-án a Jászvásári CSMS otthonában lép pályára.

Román Kupa, nyolcaddöntő

Csíkszeredai Imperial Wet – FK Székelyudvarhely 1–9 (0–4)

Csíkszeredai Erőss Zsolt Sportcsarnok, 1500 néző. Vezette: Stroe Gabriel és Marian Ivănescu (Bukarest)

Gólszerzők: Tankó (34.), illetve Mánya (2., 40.), Szőcs László (11., 18.), Szécsi (16., 23., 25.), Kedei (25.), Biró (38.)

Imperial Wet: Dospinescu – Birtalan, Gliga, Tankó, Balog. Csere: Bíró – Dobri, Szőcs László, Szabó, Csomós, Antal, Kurkó, Sándor. Edző: Görbe Valter.

FK: Grigoraș – Biró, Mánya, Szécsi, Szőcs László. Csere: Klein – Mihály, Miklós, Szőcs Lóránd, Kedei, Hadnagy, Gálfi, Boda, Tifán. Edző: Jakab Zoltán.

Sárga lap: Tifán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."