Sport » Futsal

Agyonverték az egyetemistákat Jászvásáron

Esélyt sem adott a futsalcsapat a vendéglátóknak, minden bejött Szőcséknek. Emelgették az üres kapuba a gólokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Minden bejött a sárga-kékeknek. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. február 13., 21:40
0 hozzászólás. 

Az FK úgy készült a hétfő esti, jászvásári meccsre, hogy azon sok múlhat: ha nyer, akkor bebiztosíthatja a 3-4 hely valaemlyikét, de ha veszít, akkor elszakad az élmezőnytől. Az előbbi jött be Jakab Zoltán csapatának.

A házigazda Jászvásári CSMS Poli elég durván szaladt neki az FK-nak, s emiatt már az első negyedórában kigyűltek a csapathibáik. Addig azonban történt egy s más a pályán, az első tíz percet elég jól bírta a hazai csapat, sőt veszélyes támadásaik is voltak, de a Grigoraș – Szécsi, Bíró, Szőcs László, Mánya (játszott még Klein - Szőcs Lóránd, Miklós, Bíró, Mihály, Hadnagy, Gálfi, Tifán) kezdőötös, illetve az első félidőben még pályára lépett játékosok bírták az iramot.

Aztán a 11. percben elkapta a fonalat az FK, Miklós Tamás vezetést szerzett, Szőcs László is kilőtte a jobb alsót, majd Szécsi Barna két perc alatt bevágott egy klasszikus mesterhármast – egy félidőben, egymás után és mindhárom akcióból.

Ezt még Mihály is megfejelte, pontosabban felkerekítette hatra, hiszen a hazaiak hatodik szabálytalanságáért járó tízméterest beszúrta a jobb felsőbe. Padlón volt a jászvásári csapat.

A teljes összeomlás még fokozódott a második félidőben is. Miután Mánya a hetedik gólt is berúgta, a Poli vészkapusos játékra váltott, de ezt sem jött be neki: előbb Szőcs Lacinak, majd Birónak és Miklósnak is sikerül a mi térfelünkről az üres kapuba juttatni a labdát, ezzel már 10-0 volt ide, közben az ifijátékosok is lehetőséget kaptak az FK-ban.

Aztán a hazaiak kapusa piros lapot kapott Biró felrúgásáért, de így is összejött nekik egy szépítő találat. Az utolsóelőtti percben aztán Mánya gondoskodott arról, hogy mégis tízgólos legyen a különbség.

Az FK-nak a hét végén, vasárnap, február 19-én 18.30-tól kupameccse lesz, a negyeddöntőben a Segesvári Pro Tineret ellen játszik annak otthonában, majd a Sepsiszentgyörgy elleni bajnokin (február 27., hétfő) megint nagyon sok gólt lehet szerezni. Jól jöhet, mint ahogy jól jött a mai 11 is.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 18. forduló

Jászvásári CSMS Politehnica–FK Székelyudvarhely 1–11 (0–6)

Gólszerzők: Guțu (38.), illetve Miklós (11., 36.), Szőcs László (11., 26.), Szécsi (13., 13., 15.), Mihály (16.), Mánya (24., 39.), Biró (32.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."