Sport » Futsal

Nem sikerült döntőbe jutnia az FK-nak

Hiába parádézott Grigo, kockáztatnunk kellett, ezt használta ki a címvédő dévai együttes.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

FK-Deva-1
FK-Déva, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 20., 19:58
0 hozzászólás. 

A Román Kupa első elődöntőjét játszotta az FK Székelyudvarhely a Dévai Autobergamo ellen. Mivel a hazai temesváriak csak 20 órakor léptek pályára elég szellős lelátók előtt játszottak a felek. A szokásos Grigoraș – Szécsi, Szőcs László, Mánya, Bíró sorral kezdett Jakab Zoltán együttese.

Szőcs előtt ugyan elég hamar adódott egy lehetőség, Robert Matei révén a dévaiak jutottak vezetéshez. Gólszerzőjüket ráadásul testvére, Cristi Matei szolgálta ki a gólpasszal. Nem ijedtek meg a korai góltól az FK játékosai, Bíró hamar egyenlített, a hosszú sarokba egy remekbe szabott lövést zúdított.

Volt egy kis kakaskodás is az első játékrészben, a meccsen végig paprikás Matei testvérek és Szécsi között, a dévaiak csapatkapitányát, Cristi Mateit és Szécsit is sárgával jutalmazta a játékvezető.

FK-Deva-2

Az első félidő hátralevő részében a dévai csapat játszott támadóbb felfogásban, de Grigoraș parádézott, halomra védte a lövéseiket. Sajnos három perccel a szünet előtt Ferreira da Costa brutálisan nagy bombájánál ő is tehetetlen volt, így az Autobergamo mehetett előnnyel a szünetre.

A második félidőben hiába támadt ki az FK, most a dévaiak válogatott hálóőre, Vlad Iancu brillírozott. Három alkalommal is egyenlíthetett volna Udvarhely, de mindhárom esetben védett Iancu, pedig kétszer Mánya, egyszer Szőcs László vezethette rá kapujára a labdát, egy az egyben.

Folytatódott a csipkelődés a csapatok között, egy szabálytalanság után elég jó helyről jöhetett szabadrúgással Déva és Mihály Zoltán hiába próbálta egy kis élcelődéssel kizökkenteni Robert Mateit, ő hidegvérrel lőtte a hálóba a pontrúgást.

FK-Deva-3

Mindent egy lapra felrakva öt mezőnyjátékossal támadt ki az FK, amit három alkalommal is ki tudott használni a dévai együttes, egyszer Obadă talált be, két esetben, Vlad Iancu távoli lövéssel vette be az üres udvarhelyi kaput.

Mihály és Bíró összjátékából utóbbinak sikerült ugyan szépítenie, ez csak 6-2 arányú végeredményhez volt elég. A másik elődöntőből kerül ki Déva ellenfele, a Temesvári Informatica és a Marosvásárhelyi City'us küzd meg egymással 20 órától.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."