Sport » Futsal

Habár kikapott, mégis továbbment a román futsalválogatott

Ha még egy gólt kapott volna, csak harmadik lesz a csapat. Ricardinho nem lőtte be az ötödiket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

romaniaportugalia0-4
Fotó: frf.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 12., 10:30
0 hozzászólás. 

Továbbjutott a pótselejtezőre a román teremlabdarúgó válogatott, kedden Călărași-on lejátszotta az utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét Portugália ellen a 4. csoportban. A portugálok fölényesen, 4-0-ra nyertek, de az utolsó percben nagyon rezgett a léc Ricardinho akciójánál – amennyiben a portugál klasszis belőtte volna a helyzetét, a román válogatott csak harmadik lehetett volna, mind a helyszínen levő nézők, mind pedig a tévékommentátorok ereiben meghűlt a vér.

A csoport utolsóelőtti meccsén ugyanis Finnország 4-3-ra verte Lettországot, így az egy gól dönthetett volna: a román csapat így alig egy találattal jobb gólarányának köszönhetően végzett a második helyen. A finnekkel döntetlent játszottak szombaton a házigazdák, így a végső gólarány döntött, ez a románoknál 8-10, tehát -2, a finneknél 10-13, tehát -3 volt. A román válogatottban pályára lépett Szőcs László is, az FK Székelyudvarhely játékosa.

A magyar futsalválogatott Azerbajdzsánban, a 3. selejtezőcsoportban 6–1-re kikapott az utolsó fordulóban, ezzel szintén a második, pótselejtezőt érő helyen zárta a kvartett küzdelmeit. A csapatban a székelyudvarhelyi Gál István is pályára lépett.

A csoportgyőztesek kijutnak az Eb-re, a másodikok és a legjobb harmadik pótselejtezőt játszanak – a pótselejtezők szeptemberben lesznek, a párosítást július hatodikán sorsolják ki Nyonban, az Európa-bajnokság 2018 január-februárjában lesz a szlovéniai Ljubljanában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."