Sport » Futsal

Így esett ki az FK a Román Kupából (videó)

Jól kezdődött, de nagyon rosszul ért véget a nyolcaddöntő Jászvásáron. Hétvégén jön a rangadó Déva ellen, ott is nagyon nehéz lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

jaszvasarFK
képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. február 19., 10:09
0 hozzászólás. 

Nem jutott a Román Kupa negyeddöntőjébe az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapata – az együttes vasárnap este 4-3-ra vereséget szenvedett a Jászvásári Politehnica CSM otthonában, így búcsúzott a további küzdelmektől.

Az FK jól indította a meccset, a Grigoraș – Biró, Szécsi, Szőcs, Mánya ötös kezdett (később pályára lépett még Miklós, Hadnagy, Csala, Máté és Kanyó), közülük Biró Attila vitte be az első találatot.

Ám a hazaiak meglepő módon jól játszottak, két gólt is szereztek, Biró egyenlített a szünet előtt. A második félidő a hazaiaké volt, kétszer is betaláltak, az FK vészkapusos taktikára váltott, de csak egy gólt sikerült szereznie Szécsi révén. Az utolsó másodperc után még esett egy gól, de azt érvénytelenítették a játékvezetők, a hazaiak jutottak a legjobb nyolc közé, ahol Gyergyószentmiklós vagy Marosvásárhely lesz az ellenfelük.

A jelentősen megerősödött csíkszeredai Imperial Wet 5-0-ra nyert idegenben a Dunărea Călărașii otthonában, egy gólt az udvarhelyi Birtalan Barna szerzett. A többi eredmény: Fortius Buzău–Resicabányai Muncitorul 6–3, Kolozsvári Clujana–Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal 4–2, Bucovina Vîcov–Galaci United 3–10, Dévai West–Temesvári Informatica 1–10, Brassói Colțea–Dévai Autobergamo 2–6, a Gyergyószentmiklósi Inter Gyergyó–Marosvásárhelyi City'us talákozót február 22.-én játsszák.

A hét végén a bajnokság is megkezdődik, az FK Székelyudvarhely vasárnap, február 25-én a bajnoki címvédő Dévai Autobergamo együttesét fogadja a sportcsarnokban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."