Sport » Futsal

Elrajtolt a teremlabdarúgó 2. Liga is

Az elmúlt hét végén a marosvásárhelyi tornával kezdetét vette a teremlabdarúgó 2. Liga. Hat együttes harcol a feljutásért, a mezőnyben ott van az IPSE Székelyudvarhely is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_ipsespicom0317
Futsal_ipsespicom0317
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 20., 11:30
0 hozzászólás. 

Habár két mérkőzés volt betervezve, mégis csak egyet kellett lejátszania a székelyudvarhelyi gárdának, ugyanis az első játéknapon zöldasztalnál nyert 3–0 arányban az IPSE a Metropolis Bukarest ellen. A fővárosi klub jelezte a szakszövetségnél, nem jelenik meg az első meccsen, de ugyanakkor vállalja a további szereplést a másodosztályban.

A Botorok János által irányított tavalyi megyei aranyérmesnek nem volt könnyű dolga a második fordulóban, hiszen a tavaly még az élvonalban szereplő Moldocor Piatra Neamţra alapuló FC Ceahlăullal kellett felvegye a harcot. Az udvarhelyeik jól tartották magukat, Szécsi Barna révén vezetést szereztek, igaz az ellenlábas a szünetig kiegyenlített. A második félidőben is sokáig partiban voltak, 2–2-nél Miklós Sándor egyenlített. A végjátékot jobban bírták a moldvaiak, akik végül 5–2-re diadalmaskodtak.

Szasza

Fotó: archív

A találkozót követően Botorok János edző honlapunknak nyilatkozva elmondta, a tapasztalatlanságra írható a vereség: „Nem volt akkora a csapatok közti különbség, mint azt az eredmény mutatja. Az utolsó négy percben ment el a meccs, addig igencsak jól tartottuk magunkat. A mezőnyt elnézve, kiegyensúlyozott pontvadászatra számítok”.

Az IPSE heti két edzéssel készül továbbra is, legközelebb október 9-10-én ők lesznek a torna házigazdái. Az Epad-teremben ekkor a City`us Marosvásárhely fiókcsapatával, valamint a Roşiori de Vede ellen lépnek pályára.

Az udvarhelyiek kerete, amivel részt vett a vásárhelyi tornán: Tarcsafalvi Csaba, Dénes Barna, Bak István, Szécsi Barna, Simon Arnold, Miklós Sándor, Fodor Attila, Gagiu Zsolt, Boér Attila, Pál Zoltán, Lőrincz Barna, Gudor Elemér.

Teremlabdarúgó 2. Liga:
1. forduló:
CSS Roşiori de Vede–Dava Déva 2–4
IPSE Székelyudvarhely–Metropolis Bukarest 3–0
Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ–Marosvásárhelyi City`us II 7–8

2. forduló:
Dava Déva–City`us Marosvásárhely II 1–4
IPSE Székelyudvarhely–Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ 2–5
CSS Roşiori de Vede–Metropolis Bukarest – elhalasztva


címkék: futsal 2. Liga IPSE

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."