Sport » Futsal

Túl nagy falat volt Galac

Vereséggel mutatkozott be saját közönsége előtt, valamint a teremlabdarúgó élvonalban a Székelyudvarhely SK. Az új gárda küzdött, de egyelőre ennyire futotta erejéből.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_SK_Galac_szept27
Futsal_SK_Galac_szept27
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 27., 22:20
0 hozzászólás. 

Mintegy négyszázan voltak kíváncsiak az alaposan átalakult Székelyudvarhely Sport Klubra hétfőn este a sportcsarnokban. A Jakab Zoltán által irányított gárda ez alkalommal kék-fehér mezt öltött magára, a csapatkapitányi szalagot pedig a hálóőr Péter Róbert viselte. Nem volt könnyű dolga a házigazdának, ugyanis a tavalyi negyedik helyezettet, a Galaci Unitedet látta vendégül, a Duna partiak pedig nem gyengültek a nyári szünetben, hanem még igazoltak a meglévő kerethez.

A mérkőzést is ők kezdték jobban, a 3. percben már két góllal vezettek, ezt pedig a szünetig ötre növelték, úgy hogy az SK igencsak kevésszer veszélyeztetett, nem is jegyzett találatot. A kezdőcsapat a Péter – Birtalan, Csoma, Kovács, Szabó volt, de az összecsapás során a két cserekapuson kívül mindenki kapott játéklehetőséget.

Futsal_SK_Galac_szept27

A pihenőt követően mezőnyjátékosra cserélte kapusát a hazai csapat, sokkal többet kezdeményezett, a 18 éves Gagyi Tamás révén pedig már be is talált. Nem volt egyetlen percig sem kérdéses, hogy ki nyeri a párharcot, de az SK-játékosok jól harcoltak, odatették magukat, bár mindvégig látszott, hogy még rengeteg munkát el kell végezniük, hogy ütőképes csapattá kovácsoljanak.

A legvégén 6–2-es galaci győzelmet mutatott az eredményjelző, de a sportszeretők így is „Szép volt, fiúk!" skandálással köszönték meg a sportolóknak, szakmai stábnak talán azt, hogy nem halt meg egy sportág Székelyudvarhelyen. A találkozó után Jakab Zoltán így nyilatkozott honlapunknak: „Látszott a játékunkon, hogy az időt, a munkát nem lehet megspórolni, A fiúk lelkesek voltak, ha ez a kitartás megmarad, tovább tudják vinni, akkor a fejlődés is látható lesz. Mi még most tanuljuk azt a játékot, pár játékos élete első meccsét játszotta ezen a szinten. Még sok munka vár ránk".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 2. forduló:

Székelyudvarhely Sport Klub–Galaci United 2–6 (0–5)
Gól: Gagyi (29.), Birtalan (34.), illetve Bâgu (1., 13., 31.), Şotărcă (3.), Dima (11.), Cojoc (19.)

Az SK kerete erre a meccsre: Péter Róbert, Scurtu Adrian, Réti Norbert – kapusok, Gagyi Tamás (18 éves), Bíró Attila (16 éves), Dénes Botond (19 éves), Birtalan Barna, Csoma Ferenc, Kovács Ákos, Tekeres Zsolt, Szabó Zsolt, Képíró Róbert – mezőnyjátékosok.

címkék: futsal SK Galac

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."