Sport » Futsal

SK: Egy pont maradt itthon

Kétgólos hátrányt dolgozott le a második félidőben a Székelyudvarhely Sport Klub vasárnap este hazai környezetben a Kolozsvári Clujana ellen. A végén akár a győzelem is meglehetett volna.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_kolozs_okt10
Futsal_sk_kolozs_okt10
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. október 10., 20:21
0 hozzászólás. 

Egy héten belül a harmadik meccsét játszotta a Székelyudvarhely SK, miután idegenben Chiajnán győzött, Alexandrián kikapott. A teremlabdarúgó 1. Liga negyedik játéknapján a Kolozsvári Clujana látogatott a sportcsarnokba. A vendégek kezdtek jobban: amíg a házigazdák építkeztek, csak elvétve kerültek helyzetbe, addig ők az első játékrészben kétszer is betaláltak.

Futsal_sk_kolozs_okt10

A pihenőt követően már kénytelen volt sokkal támadóbb focit játszani az SK-nak, így mezőnyjátékosra cserélte kapusát. Gyorsan jött is a gól: Birtalan távolról, az oldalvonal közeléből rúgta ki a jobb alsót. Az ellenlábas szervezetten védekezett, egy megszerzett labdát pedig a saját térfelükről íveltek a kapuba, így a 29. percben újból kettő volt közte.

Sokáig viszont nem örülhettek ennek az előnynek, hisz még ugyanezen percben Csoma maradt egyedül, aki nyolcról spiccelt a hálóba. Az egyenlítés aztán a vége előtt két perccel következett: Kovács lőtte rá, a kapusról kipattanó labdát pedig Birtalan pöckölte be. Ezt követően mindkét kapu előtt adódott lehetőség, de maradt a 3–3-as végeredmény.
 

Jakab Zoltán, az SK edzője a meccs után elmondta: „Azt reméltem a találkozó előtt, hogy megszerezzük a három pontot, de aztán az első félidő másképp alakult. Úgy tűnik, hogy a vészkapusos támadójátékot tudjuk a legjobban, pedig lassan a négy-négy elleninek is műkődnie kellene. Megdolgozott, igazságos döntetlen született".


Teremlabdarúgó 1. Liga, 4. forduló:

Székelyudvarhely SK–Kolozsvári Clujana 3–3 (0–2)
A hazaiak gólszerzői: Birtalan Barna (22., 38.), Csoma Ferenc (29.)

Az SK összetétele:
Péter – Kovács, Csoma, Birtalan, Szabó (játszottak még: Tekeres, Nagy, Dénes, Cojocaru)


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."